Tovább erősödhetett sokak kedvence.

2023.07.09. – A Warzone 2 long-range metája végre egy kis felfrissülésnek örülhetett, amikor a Cronen Squall megkapta a megérdemelt nerfet. Több AR, BR is próbált a helyére lépni, de a felhozatal sokszínűsége miatt több opciónk is lehet. A WZRanked legfrissebb statisztikái szerint a Lachmann-556 a 15.7%-os pick rate-jével toronymagasan vezeti ezeket, nem is nagyon találunk más long-range fegyvert a TOP 10-es listában.

Metaphor, a veterán Warzone szakértő annak igyekezett utána járni, hogy mely játékszerek jöhetnek még szóba. Ilyen eseteknél mindig felmerül sokak kedvence, az M4. Ez a fegyver akkor is sokat profitál, ha nem is kap konkrét változásokat, csak a többieket gyengítik mellette. Metaphor azonban úgy sejti, hogy a fejlesztők valamit változtathattak rajta.

Kiváló választás ismét az M4!

A tartalomgyártó úgy tapasztalta, hogy ismét kimagaslik a mezőnyből az M4. A tűzgyorsaság jobbnak érződik mint valaha, a kezelhetőségére pedig sosem volt panasz. Kifejezetten ajánlott lehet minden játékos számára, legyen szó kezdő vagy haladó szintről. Az alábbi kiegészítőket javasolja a szakértő, a szokásos Weapon Tuning értékekkel megfűszerezve:

  • Muzzle: Sakin Tread-40 (+0.41, +0.20)
  • Barrel: Hightower 20″ Barrel (+0.44, +0.40)
  • Optic: Cronen Mini Dot (-3.00, -2.25)
  • Underbarrel: FTAC Ripper 56 (+0.52, +0.26)
  • Magazine:45 Round MAG

Újabb forrás erősítette meg a 2024-es Call of Duty helyszínét és idejét

×