Árulkodó nyilatkozatott tett David Harbour arról, hogy a épp’ ideje elköszönni a sorozattól, de nem csak magáról beszélt az interjúban.

2023. 02. 23. – A sorozat talán legjobb, negyedik évadját már csak egy követi, és erre sem keveset kell még várni, ugyanakkor épp’ elég időt kaptak a rajongók arra, hogy elméleteket gyártsanak a folytatásról. Van, aki beéri még évekig tartó történetszálak felvezetésével, más a lehetséges spinoffokba látja a bele a történetet és a színészeket, de

ennyire biztos talán még sosem volt, hogy a Stranger Things örökre búcsúzik.

A több mint 1.352.090.000 órányi streamelést, amennyit a negyedik évad hozott össze, még a kultikussá vált Wednesday sem tudta beérni – nem is csoda, hogy a helyenként maratoni hosszúságú epizódokra már döbbenetes 30 millió dolláros költségvetést szántak.

Forrás: Netflix

Ennél is többet ígér (mindenféle szempontból) a várhatóan jövő év közepén érkező ötödik, ami garantáltan az utolsó felvonás – ezt lényegében a Jim Hopper sheriffet játszó David Harbour meg is erősítette a Discussing Filmnek adott minapi interjújában. A színészt arról kérdezték, hogy hogyan viszonyul a karakterhez és általában a forgatáshoz. Elárulta, hogy bár még csak most kezdődött el az utolsó évad folytatása, máris kimerült. Mint mondta, a Stranger Things semmihez sem hasonlítható műsor, de

„mennie kell”.

Harbour szerint mindig is nagyon kellett igyekezni a munkával, mert gyorsan nőnek a központi szerepeket játszó gyerekek. Így is kilenc év telt el azóta, hogy leforgatták az elsőt, ami nagyon sok idő egy ember életéből egyetlen show kedvéért. „Itt az ideje, hogy véget érjen, ami természetesen nagyon keserédes dolog. Van benne szomorúság, hisz’ mindannyian felnőttünk. Itt az ideje, hogy elhagyjuk a fészket, más dolgokat, más projekteket próbáljunk ki, és hagyjuk, hogy a Duffer testvérek is kipróbáljanak más dolgokat” – érvelt a színész.

És ha már fentebb szóba kerültek a spinoffok:

Japánba megy a Stranger Things: végre kiderült az első spinoff sztorija!

 

 

×