A Reddit adminjai egy kicsit mintha nem lennének képben a Cyberpunk 2077-tel kapcsolatban.

2023.07.07. – A tüntetés egy igen érdekes, teljesen újszerű formáját választották a Cyberpunk 2077-nek szentelt subreddit tagjai, akik a Reddit ellenében elég forró, a karaktereikről készült mezítelen képekkel kezdték el megtölteni a platform ezen szegletét.

A kiváltó ok egyébként meglehetősen nevetséges: a Redditnél egy (vagy néhány) a játékot valószínűleg még csak hírből sem ismerő admin úgy döntött, hogy eljött az ideje a cyberpunkgame sub alapos megregulázásának. Kék az ég -> megütlek alapon abba sikerült belekötniük, hogy a subreddit NSFW, azaz 18+-os megjelölésű lett, ezért gyorsan leadtak egy figyelmeztetőlövést a fórum mintegy 1,1 millió tagja közé, hogy lekerül a címke, vagy…

Ennél nem is kellett több, a játékosok aktivizálták magukat, akik tüntető-tiltakozó jelleggel egy óriási meztelenkedős akciót hirdettek. Ebbe aztán tömegével csatlakoztak a cyberpunkosok, akik egymásra licitálva osztják meg egymással a cicis, segges, kukis screenshotokat, azokat is sokszor egész egyedi módokon, beállításokban és koncepciókban.

V relaxing in her Night City mansion
by u/Kilrfrenzy101 in cyberpunkgame

Cannot keep these under wraps now that there’s a place for them
by u/upandtotheleftplease in cyberpunkgame

I need to touch grass
by u/hjymnol in cyberpunkgame

selfie time
by u/CaptainQuad4 in cyberpunkgame

Embracing the lewd meta.
by u/Reasonable_District in cyberpunkgame

A salute to the admins!
by u/Slaiart in cyberpunkgame

Hogy pontosan mi lesz a kimenetele a dolognak, azt nyilván nem tudni, hiszen a saját platformján a Reddit kvázi azt csinál, amit csak akar. Mindenesetre elég vicces, hogy egy olyan játékkal kapcsolatban próbálnak fellépni a 18+-os tartalmak és megjelölés ellen, ami igazából mással sincs tele, mint mindenféle explicit jelenettel – és aminek a karakterkészítőjében külön és elég részletesen testre lehet szabni a nemi szerveket.

A játékosok sem reménykednek túlzottan a számukra pozitív eredményben, de ha már a Reddit így, akkor ők stílusosan intenek búcsút a 2015 óta napi szinten több ezer embert mozgató subreddittől. És jól is teszik, Johnny Silverhandnek minden bizonnyal nagyon tetszene ez a fajta ellenállás. Főleg, mert a Reddit elsősorban azért próbálja leszoktatni a nem pornós subokat az NSFW megjelölésről, hogy hirdetéseket helyezhessen el a posztok között.

Ezt is érdemes elolvasnod:

A narcisztikus Superman! – Íme a 6 legbetegebb dolog, amit Homelander művelt

×