Az Amazon Prime nárcisztikus szuperhősökről szóló, véres produkciójához még a 4. évad előtt jön egy spinoff. Ami várhatóan még durvább lesz.

2023.07.07. – Úgy tűnik bejött a durvulás: a The Boys közelgő spinoff sorozata, a Gen V valószínűleg még az eredeti sorozatnál is vadabb lesz – vetette fel az egyik alkotó egy friss interjúban. Seth Rogen (Ananász expressz, Itt a vége, Rossz szomszédság), aki társproducerként jegyzi az Amazon Prime-ra még idén megérkező produkciót, az Empire-nek nyilatkozott a Gen V-ről.

A rajongók világszerte várják lélegzetvisszafojtva a The Boys negyedik évadát, és nem véletlenül. Azt mondják róla, hogy a következő epizódok „a legőrültebb dolgokat tartalmazzák majd, amiket még legálisan be lehet mutatni a tévében”, és ez elég merész állítás egy olyan sorozatról, mint a The Boys, amiben eddig is minden idők legabszurdabb elhalálozásait mutatták be. Komolyan, még leírni is korhatáros lenne. De Rogen szerint a spinoff túltesz az anyasorozatán is.

„A Gen V-ben van néhány igazán őrült sz@rság. Az a tény, hogy főiskolásokról, kicsit fiatalabb karakterekről szól, talán még sokkolóbbá teszi”

– vélekedett a filmes. „Ha felnőtt tartalmat készítesz, általában azt csinálsz, amit akarsz – hacsak nincs valamilyen jogi akadály, amibe beletrafálsz” – fűzte hozzá. Ezután kicsit zavarosan azt magyarázta, hogy sok órányi telefonos egyeztetésre volt szükség – feltehetőleg az Amazon jogi osztályával – arról, hogy a Gen V jelenetei törvényesen bemutathatók-e. Ugyanezek a tárgyalások a The Boys esetében párszor öt perc alatt megvoltak, szóval a spinoff esetében rendesen elgurulhatott a gyógyszer…

 

A Gen V a The Boys negyedik évadával párhuzamosan készül, a forgatása sem sokkal korábban, az év elején zárult le. Eric Kripke showrunner nemrég megerősítette, hogy utóbbi sorozat 4. évadának bemutatója határozatlan ideig csúszik, az Amerikai Írószövetség (WGA) sztrájkja miatt. A Gen V előrehaladottabb munkálatai ugyanakkor folytatódnak és az eredeti terveknek megfelelően még az idén megjelenik az Amazon Prime-on.

Seth Rogen addig könyékig turkál egy másik polgárpukkasztó projektben is:

„Hihetetlenül sokkoló” lesz a Virsliparti folytatása, ami sorozatként jelenik meg

×