Seth Rogen azt ígérte, hogy a Virsliparti közelgő folytatása még „sokkolóbb” lesz, mint az eredeti 18 éven aluliaknak nem ajánlott animációs vígjáték.

2023. 07. 06. – Aki esetleg nem hallott volna róla, 2016-ban mozikba került Virsliparti sok nézőt megosztott. Volt aki nagyon jót nevetett rajta, mások dühösek lettek és erősen kritizálták. Egy igen vulgáris vígjátékról van szó, ami egyes nézők számára túl sok volt, de talán éppen ezért lett annyira sikeres, hogy a készítők elgondolkodjanak a folytatáson. Az első rész 141,3 millió dolláros bevétellel hozott a készítők számára.

 

Nos, a folytatás már úton van, mégpedig egy nyolcrészes sorozat formájában, Sausage Party: Foodtopia címmel. A készítő, Seth Rogen nemrég azt nyilatkozta, hogy azért döntöttek a sorozat mellett, mert a filmipar teljesen halott.

„A sorozatok a szórakoztatás örök királyai. Úgy döntöttünk, hogy folytatjuk a szereplők epikus kalandjait a Sausage Party-ban: Foodtopia” sorozatban” – mondta.

Rogen azt is elmondta, hogy mire számíthatnak a rajongók. Elmondása szerint még sokkolóbb lesz, mint a film, vagyis kétszer annyi durva kifejezést és tripla annyi étel-szexet kapunk. A sorozatban az eredeti szereplők közül sokan visszatérnek, köztük maga Seth Rogen, Kristen Wiig, Michael Cera, David Krumholtz és Edward Norton.

A Sausage Party: Foodtopia 2024-ben jelenik meg az Amazon Prime-on. A konkrét megjelenési dátumot még nem erősítették meg.

Ezt láttad?

Még hogy halott játék!? – Ennyien játszanak naponta a Call of Duty-val

×