Ha van olyan régi mobiltelefonod, amit már nem használsz, az 30 ezer forint kedvezményt érhet új mobil vásárlásakor a Yettel szolgálatónál.

2023. 07.07. – Bizonyára mindenki fiókjában lapul valamilyen régi, nem használt mobil. Ha tényleg így van, akkor most 30 ezer forintot érhet, amennyiben azon gondolkozol, hogy vennél egy újat. Az ominózus akció a Yettel szolgáltatónál él, ami nemrég bejelentette, hogy

ha 2 év hűséggel, bármilyen új készüléket vásárolsz publikus lakossági hangalapú számlás tarifával, akkor régi telefonoddal 30 százalék kedvezményt kapsz.

A Yettel szerint a régi mobilok tele vannak olyan értékes fémekkel, mint az arany, ezüst, vas és ólom. A nem használt mobilok előbb utóbb veszélyesek lehetnek otthon, ám a Yettel a mobilok elemeit újra tudja hasznosítani, így csökkenthető a környezetszennyezés.

Sajnos a más egyéb módon kidobott mobiloknak környezettszennyező hatása van, így végülis jót is teszel, ha leadod a régit. A Yettel ajánlatát bárki igénybe veheti, aki új publikus lakossági hang alapú számlás tarifát választ a Yettel üzletekben 2 év hűséggel. Az ajánlat július 6-tól augusztus 30-ig érhető el.

A Yettel üzletekben minden árlistán szereplő készülék esetén igényelhető a kedvezmény. A kedvezmény csak azonnali, helyszíni vásárlás alkalmával vehető igénybe, utólagos készülék kiszállítással a 30 ezer Ft-os készülékkedvezmény nem használható fel. A kedvezményért csupán egy mobiltelefont vihetsz be, de persze többet is átvesznek.

Részletek a Yettel oldalán.

Ezt láttad?

×