A 13 legjobb 30 perces vígjáték sorozattal úgy eltelik a nyár, mintha sose lett volna

Ha iszonyat vicces néznivalót keresel magadnak a nyárra, amiken a hőség elől a szobába menekülve pocsolyává röhögheted magad, akkor nagyon jó helyen jársz: most egy szép nagy csokorba szedtük azokat a maximum 30 perces mókákat, amikkel tuti nem nyúlsz mellé + mindenképp látnod kell őket.

0
 

Ha iszonyat vicces néznivalót keresel magadnak a nyárra, amiken a hőség elől a szobába menekülve pocsolyává röhögheted magad, akkor nagyon jó helyen jársz: most egy szép nagy csokorba szedtük azokat a maximum 30 perces mókákat, amikkel tuti nem nyúlsz mellé + mindenképp látnod kell őket.

1. Brookyn 99 – Nemszázas körzet

Itt találod: Netflix | Eddig fog tartani: 8 évad 153 epizód – részenként 22 perc

Pancser police akcióban. Munkahelyi szitkom, másodpercenként 99 poénnal. Zsepit készíts, mert taknyod-nyálad egybefolyik.

2. A megtörhetetlen Kimmy Schmidt

Itt találod: Netflix | Eddig fog tartani: 4 évad 52 epizód – részenként 30 perc

Az egyik legmókásabb és legvidámabb sorozat evör, amit meggyőződésem, hogy mindenkinek látnia kell. Aranyos, ártatlan, de azért a szőnyeget szedd majd fel, mert sokat fogsz fetrengeni a szektás pap rabságából sok-sok év után kiszabadult Kimmy kalandján.

3. Hétköznapi Vámpírok

Itt találod: HBO Max | Eddig fog tartani: 4 évad 40 epizód – részenként 20 perc

Aki látta az azonos című filmet, az pontosan tudja mire számítson – aki meg nem, az azonnal pótolja! Ügyefogyott, balfék vámpírok teljesen hétköznapi életét bemutató áldokumentarista mókagyár fantasztikus karakterekkel a főszerepben. Laszlo rulz!

4. A zászlónk halált jelent

Itt találod: HBO Max | Eddig fog tartani: 1 évad 10 epizód – részenként 30 perc

Taika Waititi kalózos munkahelyi szitkomja egy csapat falábúval a fedélzeten, akik nem igazán találják a helyüket a tengeri haramiák társadalmában.

5. Barry

Itt találod: HBO Max | Eddig fog tartani: 4 évad 32 epizód – részenként 30 perc

Profi bérgyilkos még sosem volt ennyire vicces. PTSD-s ex-katonából pénzért bárkit elhantoló gyilkológép, aki a hirtelen jött 5 percében remek ötletnek látja amatőr színésznek állni. Az előzetesből nem jön át eléggé, hogy mennyire vicces és drámai egyszerre.

7. Csodatévők

Itt találod: HBO Max | Eddig fog tartani: 3 évad 27 epizód – részenként 20 perc

Ha van sorozat, ami teljesen elfeledteti veled, hogy Daniel Radcliffe egykor Harry Potter volt, akkor az ez itt. Hamarosan jön a negyedig évad, de nyugi, nem maradtál le semmiről, mert antológia sorozat lévén minden szezon egy teljesen másik, irgalmatlanul abszurd történetet mesél el.

8. Szilícium-völgy

Itt találod: HBO Max | Eddig fog tartani: 6 évad 53 epizód – részenként 30 perc

Ha imádod a technológiát – az új appokat és kütyüket – akkor azért, ha viszont utálod vagy unod őket, akkor meg azért érdemes rommá röhögnöd magad ezen a sztorin, ami egy csomó ponton kifigurázza a techipart és működését.

9. After Life – Mögöttem az élet

Itt találod: Netflix | Eddig fog tartani: 3 évad 18 epizód – részenként 30 perc

Ricky Gervais legjobb sorozata a The Office óta. Irgalmatlanul vicces, végtelenül mély, őszinte és bensőséges. Amilyen nagyon megnevettet, olyannyira meg is ríkat – sokszor rögtön egymás után.

10. The Office

Itt találod: Netflix és HBO Max | Eddig fog tartani: 9 évad 201 epizód – részenként 20-25 perc

Minden idők legjobb vígjáték sorozata. Ennyit akartam mondani.

11. Community – Balfékek

Itt találod: Netflix | Eddig fog tartani: 6 évad 110 epizód – részenként 20 perc

Minden idők második legjobb vígjáték sorozata, és a valaha készült legkreatívabb szitkom. Kötelezővé kéne tenni. JA! És követeljük a FILMET!

12. Superstore – Az agyament műszak

Itt találod: SkyShowtime | Eddig fog tartani: 6 évad 113 epizód – részenként 21 perc

Ideális esetben ilyen is lehetne egy áruházi munkaközösség. Összetartó, családias, és végtelenül vicces. Egy igazán remek vígjáték, ami idealisztikusan mutatja be a bolti dolgozók mindennapjait.

13. Big Bang Theory – Agymenők

Itt találod: HBO Max | Eddig fog tartani: 12 évad 279 epizód – részenként 20 perc

Senkinek sem kell talán bemutatni a kockatudósok életéről szóló szitkomot, ami minden idők egyik legnézettebb sorozata. Sheldon, Leonard, Raj, Howard, Bernadette, Amy és Penny (meg Stuart…) sztorijai máig aktuálisak, viccesek, és roppant tanulságosak.

Hiányolsz egy sorozatot az ajánlóból? Írd meg nekünk kommentben!

Ezt is érdemes elolvasnod:

32 évvel ezelőtt változott át először SSJ-be Son Goku – amit egy DBZ-KVÍZZEL ünneplünk

 

×