Az Unibet Magyarország egyenesen Franciaországba kalauzol téged, így élőben nézheted a világ egyik legnagyobb gamer és streamer eseményét, ezúttal Párizsból.

Aki esetleg még nem ismerné, a TwitchCon egy félévente megrendezésre kerülő gaming konferencia és rendezvény, ami a streamingre és a videojátékokra összpontosít. Az esemény abban is segít, hogy a közösség közelebbről találkozzon a streamerekkel és új játékokat próbáljanak ki. A TwitchCon általában évente kétszer kerül megrendezésre, egyszer Észak-Amerikában három napig, egyszer pedig Európában két napig. Most, július 8-án és 9-én élőben nézheted majd meg, hogy milyen az idei párizsi TwitchCon, köszönhetően az Unibet Magyarországnak.

Az Unibet Magyarország Twitch csatornáján PittnerViVi, TsBlackii és Koboldizsár mutatja meg neked a párizsi TwitchCon legfontosabb pillanatait és persze a várost.

 

Ha mindig is kíváncsi voltál arra, hogy milyen lehet Párizsban egy hatalmas gaming és streamer esemény, akkor most nagyon figyelj!

Mikor láthatod a streameket?

Július 7. – Bejelentkezés Párizsból

Az Unibet Magyarország Twitch csatornáján már az esemény előtt megismerkedhetsz a csapattal, akik Párizsba utaznak, hogy bemutassák nektek az eseményt. 2023. július 7-én két órás stream keretében mutatják be nektek a várost, ahol persze kérdezhettek is tőlük. PittnerViVi, TsBlackii és Koboldizsár már készen állnak.

Július 8. – TwitchCon 1. nap – Élőben

A stáb július 8-án délelőtt 10 órától egészen 13 óráig vezet be titeket a TwitchCon első napjának programjaiba. Este 18 és 21 óra között pedig betekintést nyerhettek az Párizsi éjszakába.

Július 9. – TwitchCon 2. nap – Élőben

A stáb július 9-én is vár titeket délelőtt 10 órától egészen 13 óráig, bemutatva a TwitchCon második napját. Este 18 és 21 óra között pedig szintén betekintést nyerhettek az Párizsi éjszakába.

A TwitchCon teljes programját erre találod!

Ne maradj a világ egyik legnagyobb gaming és stremer eseményéről, amit egyenesen Párizsból közvetítünk neked!

Nézd az adást az Unibet Magyarország Twitch csatornáján.

×