A Nintendo Switch eShopban már megvásárolható a The Last of Us klón, ami még egy Ellie hasonmást is tartalmaz.

2023.07.04. – 10 évvel az eredeti PS3-as megjelenése után mára már egyértelmű, hogy a The Last of Us kitörölhetetlen nyomot hagyott a popkultúrában. A Naughty Dog játéka nemrég egy igen népszerű és sikeres HBO sorozatot is eredményezett, aminek már nagyon várjuk a második évadát. Szinte természetes, hogy ezt a sikert sok játékkészítő szeretné meglovagolni, úgyhogy nem lepődünk meg azon, ha hasonló cím születik. Vagy éppen egy egyszerű másolat.

Sok dologban a The Last of Us-ra emlékeztető játék a Division és a TLoU hibrid, a The Day Before, de van egy új copy is, ami Nintendo Switch-re érhető el.

Már elérhető Nintenco Switchre a The Last Hope.

A ‘The Last Hope – Dead Zone Survival’ célja nagyon hasonló: a játékosoknak túl kell élni egy zombiapokalipszist, miközben egy fiatal lányt kísérnek biztonságos helyre. És igen, a lány egyértelműen Ellie copy. A The Last Hope eShop oldala szerint a játékosok lebilincselő cselekményt, kihívásokat és magával ragadó grafikát kapnak.

A YouTuber Tahami gameplay videójából azonban kiderül, hogy a grafika minden más, csak nem magával ragadó. A kiadó VG Games egyelőre 0,99 fontért árulja a címet a brit eShopban egy július 13-án véget érő akció keretében. Arról egyelőre nincs hír, hogy a The Last of Us-klón eljut-e a más Nintendo boltokba.

Nem ez az első eset, hogy egy PlayStation címet lenyúlnak, lemásolnak, és egy másik platformon próbálnak értékesíteni. A God of War-klón, a ‘War Gods Zeus of Child’ tavaly nyáron került az Xbox Store-ba, de gyorsan eltávolították. Lehetséges, hogy hasonló sors vár a The Last Hope-ra is.

Ezt láttad?

Még meg sem jelent, máris bukta az Apple Vision Pro szemüveg

×