Szolgálati közlemény következik.

2023.07.03. – Az elmúlt néhány hétvége során bizonyára több állandó olvasónk is azt hihette, hogy a szokásos böngészője vagy a Facebook helyett véletlenül az Internet Explorert indította el, hiszen korábban, hetekkel vagy akár egy évvel ezelőtt született cikkekkel találkozott. Szeretnék mindenkit áldott nyugalomra inteni, a hiba nem a te készülékedben van, és bár köszönjük a konstruktív „vótmá” jelzéseket is, de tudunk a dologról. Sőt, mindez egy közös szerkesztői döntés eredménye, amibe szeretnénk mindenkit bevonni.

Az elmúlt évek során alaposan megváltozott a Leet.hu szerkesztőségének összetétele, aminek köszönhetően most olyan írókkal dolgozhatunk, akik a korábban sokat kritizált bulváros tematikák után érdemes és értékes tartalmakkal járulnak hozzá az oldal működéséhez. Természetesen még bőven van hová fejlődni, és mi is törekszünk rá, ezért is döntöttünk úgy, hogy az eddig átdolgozott hétvégéket kreatív, testi-lelki feltöltődéssel, családdal és barátokkal szeretnénk eltölteni.

Ezidáig ugyanis mi mindannyian, akik a billentyűzet ezen oldalán ülünk, hétvégente is szakadatlan dolgoztunk, figyeltük az újabb híreket, történéseket, melyekről beszámolhattunk nektek, olvasóknak. Ez egy bevett szokás a szakmában, ugyanakkor a Leet szerkesztősége egy roppant pici csapat, így értelemszerűen nekünk kicsit többet kellett hajtanunk. Most azonban meg kellett hoznunk egy fontos döntést: ahhoz, hogy hét közben megmaradjon a kellő kreativitás, megőrizzük a jelenlegi gárda ötletességét és íráskészségét, muszáj engedni a gyeplőből.

Emiatt, hogy hétvégén se maradjon senki olvasnivaló nélkül, úgy döntöttünk, hogy korábban született, de máig érdekes, vicces, informatív, vagy akár időtlenül aktuális cikkeinket újraosztjuk. Bár valószínűleg sokak vitatkoznának ezzel, ami érthető, de a motorháztető alatt látjuk, hogy a közösségi oldalak és a különböző hírszolgáltatások számunkra is kiszámíthatatlanul működő algoritmusa rengeteg olyan emberhez eljuttatja ezeket az archív anyagokat, akik korábban valamiért nem láthatták, lemaradtak róluk.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy hétvégén már nem készülnek friss anyagok!

Továbbra is püfölni fogjuk a gombokat szombat-vasárnap, a változás csupán annyi lesz, hogy megfelezzük a cikkek számát, a felszabadult helyeket pedig az általunk kiválasztott archív témáknak adjuk át. Ugyanakkor nagyon fontosnak tartjuk az olvasói visszajelzéseket, ezért ezzel kapcsolatban szívesen vesszük az építő jellegű észrevételeket – például, hogy milyen témákról olvasnátok, milyen típusú tartalmakat látnátok legszívesebben.

Fontos viszont, hogy mostantól egyértelműen fel fogjuk tüntetni, hogy melyik archív és melyik cikkünk az új. Ezt rögtön az írások legelején lehet majd ellenőrizni, ahol a cikk eredeti publikálásának pontos dátuma lesz látható (mint fent). Persze nem fogunk teljesen átkapcsolni Internet Explorerbe, kizárólag olyan örökzöld, illetve magazinos témákat fogunk elővenni, melyek ma is változatlanul érdekesek lehetnek.

A hét öt napján viszont minden marad változatlanul, továbbra is érkezünk a Warzone, a FIFA, a LoL, az Akciófigyelős és sok-sok más játékos cikkekkel, de nem feledkezünk meg a filmekről-sorozatokról sem, akiket pedig a technológiai vagy a tudományos témák érdeklik, számukra is készülnek még érdekességek.

Tartsatok velünk a jövőben is, az ötleteiteket pedig ne tartsátok magatokban!

Ilyesmikre számítsatok:

Tudod-e, mit jelent a Z a Dragon Ball Z-ben? – Nem, nem Zed-et

×