Nem minden pillanatban szeretnénk, ha a barátaink tudnák, hogy a gép előtt ülünk.

Nincsen azzal semmi gond, ha valaki időről időre Offlineként szeretne mutatkozni egy játékban. A barátaink attól még a barátaink lesznek, csak mert nem érezzük magunkat 100%-osan szociálisnak egy pillanatban, mentegetőzni meg senki sem szeret. Akkor hát miért is nincs Offlinenak mutatkozó opció a Riot játékaiban? Nos, mi sem tudjuk, de szerencsére voltak olyan lelkes fejlesztők, akik ezt megoldották házon kívül.

Azok számára, akik néha úgy szeretnék hatalmuk alá szorítani a Riftet, hogy közben League-barátaik ezt ne tudják meg, szerencsére van néhány opció, ami elérheti a kívánt hatást.

Ott van egy külsős program, amit a Githubról le is lehet tölteni, s ami a Deceive nevet viseli. Ez a program például lehetővé teszi azt, hogy ne lássák a barátok, hogy a gép előtt ülünk, mégis tudjuk játszani a játékot emellett.

Ráadásul a program használata sem bonyolult:

  • Le kell tölteni a Githubról a Deceive nevű programot.
  • El kell indítani a Deceive.exe fájlt.
  • Ezután, ha megnyitjuk a LoL, vagy Valorant klienst, láthatunk egy új interfacet, amin keresztül beállíthatunk mindent, amit csak szeretnénk. Offline, vagy Online szeretnénk-e mutatkozni, de akár egy kattintással némíthatjuk az All Chatet is, vagy a Pingeket.

A Deceive kikapcsolása ugyanolyan egyszerű, mint az elindítása. Ha ki szeretnénk kapcsolni, vagy újra bekapcsolni, esetleg módosítani szeretnénk az állapotunkat Online, Offline vagy Mobil között, csak rá kell kattintanunk a jobb gombbal a Deceive ikonra a Windows tálcán és így menedzselni mindent.

Ezt olvastad már?

PS4 játékok PC-n? – Nem akárkik dolgoznak a működő PS4 emulátoron

×