Nem igazán titkolja a célt az óriáscég.

2023.07.02. – Azt hihetnénk, hogy a Microsoft ölbe tett kézzel számolja a pénzt, ám közel sincs ez így. A Windows Insider csatornáján szinte naponta jönnek ki a friss változatok. Ezek jelentős része nem tartogat izgalmakat, hiszen leginkább a motorháztető alatt történnek a fejlesztések. Néha azonban kifejezetten látványos újdonságokat is kiszúrnak a felhasználók, melyet nem is tartanak magukban.

A pénteken kiadott verzió azonban nem igazán takargatta az újdonságot. A Gépház (Settings) megnyitását követően rögtön egy új, átdolgozott nyitólappal üdvözölte az arra tévedő Insider tagokat. Ha a jelenlegi, stabil Windows 11-ben megnyitjuk a Gépházat, akkor egy egyszerű felsorolást láthatunk.

Az Insider kiadás egy sokkal jobban átgondolt, átláthatóbb nyitólappal fogadja a felhasznáéókat!

Jól látható, hogy a korábbi tételes felsorolás helyett sokkal több információt kapunk. A beállításokhoz továbbra is hozzáférünk, ám láthatjuk az előfizetésünk, Cloud tárhelyünk állapotát, de egy kattintásra vagyunk csak a téma állításától is.

A Microsoft azonnal elhelyezett néhány reklámot az új felületben, hiszen sem a Microsoft 365, sem az Xbox előfizetések állapota nem kritikus információ. Akkor is megjelennek ezek, ha egyik előfizetéssel sem rendelkezünk, így értelmű a cég célja. A személyre szabás is kérdéses egyelőre. Az alapértelmezett nézet nem biztos, hogy mindenki számára megfelelő lesz majd, az átrendezésre pedig jelenleg nem igazán van lehetőség.

Forrás: PCFórum

Tényleg senki nem vesz videókártyát? – Nagyon kínos a helyzet Japánban

×