Száz százalék, hogy készül spinoff a Netflix sikersorozatához, de a Stranger Things univerzum pont a legfontosabb szereplőt fogja nélkülözni.

2023.03.23. – A Tizit játszó színésznőnek dübörgő sikert és világhírt hozott a Netflix sorozata, de a Stranger Things hosszútávon teherré is válhat, hiszen azok, akik az arcukat adták hozzá, valahogy ki szeretnének szakadni a skatulyából, hogy legyen jövőjük más projektekben is. Okkal tartanak tőle, hogy a közönség majd nem lesz rájuk kíváncsi a ST-től teljesen eltérő alkotásokban, hiszen jó pár olyan mellőzött színészt ismerünk, akik az első nagy sikerük után többé nem igazán találták a helyüket a filmiparban.

Ez járhatott Millie Bobby Brown fejében is, amikor nemrég arról nyilatkozott: készen áll rá, hogy végső búcsút vegyen az indianai Hawkinstól.

Forrás: Netflix

Az Index a The Sun azóta valamiért eltűntetett hírére hivatkozva emlékeztet: a fiatal színésznő olyannyira szeretne már szabadulni a horror-sci-fi-szériától, hogy még álomgázsival sem tudják a franchise mellett tartani. A brit bulvároldal arról írt, hogy Brownnak 10 millió fontot, vagyis

kb. 4,4 milliárd forintot ajánlottak, ha részt vesz a Stranger Things spinoffjában, de ő köszönte szépen, nem kért a lehetőségből.

Mivel a The Sun cikkét deaktiválták, nem tudjuk mennyi igaz a történetből, ám az teljesen biztos, hogy az ST-hez készülnek különböző spinoffok. Az alkotó Duffer testvérek korábban arról nyilatkoztak, hogy Jim Hopper és Vecna gyerekkorával is foglalkoznának külön produkciókban, sőt, felmerült egy előzmény manga terve is.

Ja, és EZ, ami már bemutatás előtt áll:

Folytatást nem, előzményt viszont kap a Stranger Things, de nem úgy, ahogy gondolod

 

×