Az új pletykák szerint még idén megjelenik egy Bosszúállók tornya LEGO szett, amit az Ultron kora ihletett. Várhatóan jó borsos lesz az árcédula.

2023.04.04. – A Marvel márkájú LEGO-készletek az elmúlt évek során igazi jelenséggé váltak, nem kis részben a folyton csúcsra pörgetett MCU-nak köszönhetően. Bár a kisebb készletek őrületes darabszámban fogynak, a LEGO nem fogja vissza magát és méretes, akár több ezer darabos szetteket is készít a Marvel tartalmaiból.

Forrás: LEGO

Tavaly év végén igazi behemótként jelent meg a 4 049 darabos Hulkbuster (fenti kép), 550 dolláros áron, ami azért sokaknál kiverte a biztosítékot. Úgy sejtjük ezért lehet olcsóbb – de még mindig jó borsos árú – a még több elemből Bosszúállók tornya. A Dexerto szerint

a LEGO minden idők legnagyobb MCU-s szettjének kiadására készül.

A hír forrása két reddites szivárogtató, FluffySky6 és itsjustajoe. A bennfentes infókból kiderült: a rekord méretű készlet 2023 novemberében kerül piacra és az egyelőre meg nem erősített pletyka szerint a Bosszúállók tornyát mintázza majd.

Forrás: Marvel

Állítólag 525 dolláros (180-190 ezer forintos) árcédulát kap, ami alatta van az eddigi rekordtartó Hulkbusternek, viszont annál jóval nagyobb, 5261 darabos lesz. Ha az információ igaznak bizonyul, akkor valóban ez lesz a LEGO történetének legnagyobb Marvel szettje.

A redditezők nem csak ezt az újdonságot dobták be a köztudatba – azt állítják, hogy egy 12 modellből álló második minifigura-gyűjtemény is megjelenik, olyan karakterekkel, mint a Farkas, Vihar, Fenevad, vagy éppen Mark és Steven a Moon Knight-ból.

Amúgy saját videojátékot is gyártani fognak – ezt figyeld:

Teljesen új videojáték műfajban próbálja ki magát a LEGO – a GTA gyártója segít neki

 

×