Az Old Spice új illata idén nyáron frissességet hoz a The Witcher univerzumába – érkezik a limitált kiadású The White Wolf, és hamarosan te is kipróbálhatod!

2023.07.01. – Vajon Ríviai Geralt, a népszerű The Witcher sorozat főhőse milyen illatú Old Spice-t használna? A Netflixen június 29-től elérhető 3. évadból ezt valószínűleg nem tudjuk meg, de egy rendkívüli együttműködés keretében a márka most összehozza az Old Spice frissességét és a Vaják orrfacsaró világát. Az új, limitált „The White Wolf” termékkollekció egyedülálló illatélménye a The Witcher Fest-en, a lengyelországi Łódźban debütált – a városban, ahol a Vaják-univerzum született.

A The Witcher rajongói gyakran beszélnek arról, hogy a Witcher világa egy hihetetlenül bűzös hely lehet… Ott bizony nem használnak Old Spice-t! De mi lenne, ha ez mégis megtörténne? Ha a Vaják világa áporodott mocsárszag helyett egyszer csak kellemes citrus illatot árasztana?

 

Az Old Spice nem hátrált meg a kihívás elől, és a Netflixszel együttműködve még a sorozat 3. évadának premierje előtt megalkotta egyik legcsábítóbb illatvarázslatát: a The White Wolfot, az Old Spice termékek limitált kiadású termékcsaládját, amely hosszan tartó frissességével szinte bárkit isteni illatúvá varázsolhat – és most az európai rajongók is hazavihetik.

The White Wolf vérnarancs-fejjegyből, barackvirág-szívjegyből és cédrusfa-alapjegyből felépülő, parfümminőségű új illata egy egész nyáron át frissességet biztosít a viselőjének, a kollekció pedig tusfürdő, stiftdezodor és dezodorspray, valamint ajándékszett formájában is kapható lesz. 24/7 frissesség neked – Magyarországon 2023. augusztusától keresd az üzletekben!

Ez is érdekes:

Napokig fognak szerepjátékozni Budapest mellett – Karakterben is alszanak

×