Joe Tung egy igazi legenda, ha játékfejlesztésről van szó.

Joe Tung egy igazi legenda, ha játékfejlesztésről van szó. Az ősidőkben a Bungienál a Halon dolgozott, később pedig a Riot Gameshez szegődött és a League of Legends fejlesztésének vezetéséért felelt hosszú éveken keresztül. Ezért is volt derült égből villámcsapás, amikor Tung bejelentette, hogy elhagyja a Riotot, visz magával pár nagyon tehetséges fejlesztőt és saját céget alapít. Ezt a céget Theorycraft Gamesnek nevezték el és bele is kezdtek az első nagyobb projektjükbe.

Egészen eddig nem hallhattunk semmit az ex-LoL fejlesztők új munkájáról, ám a Theorycraft Games pár órával ezelőtt megosztott a közösségi oldalakon egy videót, amiben bemutatták első játékukat.

 

A jelenleg még csak „Project: Loki” névre hallgató játék egy igazán furcsa ötvözete lesz a jelenleg ismert műfajoknak. Az egyik tesztelő úgy nyilatkozott, hogy úgy érzi, „mintha a fejlesztők keresztezték volna a LoL-t, az Apexet, valamint a Smasht és egybegyúrták volna őket”.

A „pre-pre-pre-pre-pre alpha” játékmenet szerint tényleg lesz komoly Battle Royale beütése a címnek, valamint jól látható a játék stílusán és irányításán a League of Legends befolyás. A Smash-részt én megmondom őszintén még nagyon keresem, de ettől még érdemes hinni a tesztelőknek, elvégre ők maguk azok, akik ténylegesen tapasztalták már a játékot.

Egy PvPvE, kooperatív kompetitív játékot kell elképzelni, ahol egy kör pontosan úgy indul, mint a legtöbb Battle Royale. A játékosok beugranak a pályára és elkezdik magukat a végcél irányába terelni. A fejlesztők külön kiemelték a sandbox-jelleget, vagyis a képességeink és egyéb kiegészítő eszközeink komoly kreatív lehetőségeket adhatnak majd ahhoz, hogy legyűrjük ellenfeleinket. Jó eséllyel nem lesz két ugyan olyan harc, na meg a játék hőseit is többféleképpen használhatjuk majd ennek köszönhetően.

Ha megtetszett a kedvcsináló, akkor most a theorycraftgames.com oldalon még tesztelőnek is jelentkezhetsz!

Ezt olvastad már?

Így keverednek a valóságok: ezek most a legjobb okosszemüvegek

×