Előkerült egy kép, amin a League of Legends bétaverziójának karakterei, pontosabban a tervezett karakterei láthatók.

A League of Legends immáron 13. szezonját éli, így azon kevés videojátékok közé tartozik, amik több mint 10 éves életciklust tudhatnak maguk mögött. Rettentően nehéz ezt elérni, így abszolút megsüvegelendő a Riot Games munkája. Sőt, nemhogy fennmaradt a játék, de állandóan fejlődött és növekedett is, így a Riot nemrég szignifikánsan szélesítette a játékpalettáját.

Viszont mindennek van egy kiindulópontja. Mivel a LoL öreg játék, így érdekes, na meg sokaknak nosztalgikus visszatekinteni arra az időszakra, amikor még belátható mennyiségű karakter rohangált a Summoner’s Riften.

Előkerült egy kép, amin a League of Legends bétaverziójának karakterei, pontosabban a tervezett karakterei láthatók. Ma már tudjuk, hogy a képen látható listáról több hős végül nem látott napvilágot, vagy pár évvel később, új formát öltve jelentek meg.

Több hős is nagyon hasonlít arra a modellre, amivel végül megjelentek 2009-ben, viszont érdekes megemlíteni pár kakukktojást.

Ott van például Spider Queen, aki nem jutott el a hivatalos verzióig, egészen 2012-ig fejlesztés alatt állt, s akkor Elise néven került a játékba. Ugyan ez a helyzet Plant Kinggel is, ám őt végül két irányba terelték a fejlesztők. Belőle lett Maokai, valamint később Ivern ötlete is.

Ahogy a képen láthatjuk, eleinte a Riot nem tudta eldönteni, hogy melyik hőst hívják Alistarnak, később maradtak a minotaurusz mellett, a vak monkot pedig Lee Sinné keresztelték.

Water Wizard szinte egy az egyben a kukában landolt Tabu és Averdrian mellett, pár játékelemötletet megtartva később belőle lett Nami nagy valószínűséggel.

Ezt olvastad már?

Megvan az új Superman – ő veszi fel a latexet Henry Cavill után

×