A Behaviour Interactive jóvoltából egy hétig ingyenesen kipróbálható a Meet your Maker, éppen a legújabb DLC megjelenésével egy időben.

Jó hírünk van azoknak, akik szeretik a jó játékokat, de még jobban szeretik őket ingyen kipróbálni. Június 27-től egészen július 3-ig teljesen ingyen játszható a Meet your Maker PC-n és PlayStation konzolon is. Az ingyenes próbaverzió nem csak az alapjátékot tartalmazza, hanem a most megjelent Sector 1: Dreadshore DLC-t is. Ha az ingyenes időszak után pedig úgy döntesz, hogy megveszed, akkor július 5-ig 35%-os kedvezményt kapsz.

Ilyen a játék:

 

Az Xbox konzol tulajdonosai sem maradnak ki az ingyenes időszakból, azonban arra még várni kell egy kicsit. Az ingyenes időszakban egyébként a játékosok hozzáférhetnek a játék összes funkciójához, így saját Outpostokat is építhetünk, vagy portyázhatunk a felhasználók által generált tartalmak között is. Az ingyenes próbaidőszak alatt elért eredmény teljesen átvihető, ha később megvesszük a címet.

A letöltéshez nincs szükség kódra vagy ilyesmire, egyszerűen csak le kell töltenie a játékot a Steamről vagy a PlayStation Store-ból. Te kipróbálod?

Ez is érdekes:

A PlayStation szerint a kiadók „nagyon nem szeretik” az Xbox Game Pass-t

×