Ha minden igaz, Geralt arcának megváltozása a történet szintjén is meg lesz magyarázva.

Azt már mindenki tudja, hogy a Netflix The Witcher című sorozatában Henry Cavillt a negyedik évadtól kezdve Liam Hemsworth váltja majd. Úgy tűnik azonban, hogy nem kell simán lenyelnünk, hogy Geralt csak úgy megváltozott, ugyanis a készítők elvileg a történet szintjén is szeretnék ezt megindokolni és megmagyarázni. Ebben a készítőknek pedig maguk az eredeti regények segítenek majd.

Legalábbis az Eurogamer szerint a sorozat executive producere, Tomek Baginski egy interjúban pontosan erről beszélt. Vigyázz! A továbbiakban spoilerek következhetnek.

„Nagyon-nagyon jó tervünk van arra, hogy Liammel együtt bemutassuk az új Geraltunkat és az új elképzelésünket Geraltról” – mondta Baginski. „Nem megyünk bele mélyen ezekbe, mert ez hatalmas spoiler lenne, de nagyon-nagyon közel áll az elképzelés ahhoz, amit a könyvekben olvashatunk, különösen az ötödik könyvben.”

Úgy tűnik, Baginski Andrzej Sapkowski hetedik regényének eseményeire utal, ami A tó úrnője címet viseli. Ciri ekkorra már interdimenzionális képességekkel bír (ahogy azt a The Witcher 3 játék rajongói is tudják), a regényt pedig erősen Artúr király története ihlette. A regény végén Geralt és Yennefer egy ismeretlen helyre kerülnek, amiről úgy gondolják, Artúr király legendás nyughelye.

Az ilyen dimenzióugrás minden bizonnyal lehetőséget teremt arra, hogy egy új Geraltot hozzanak be a történetbe, más külsővel. Könnyen lehet, hogy ez a Baginski által említett elképzelés.

„Nagyon közel áll a könyvekben leírtakhoz, és szerintem ez a változás hibátlan lesz. Ugyanakkor ez egy új Geralt lesz, új arca lesz a karakternek, és azt hiszem, nagyon-nagyon izgalmas lesz” – tette hozzá.

Cavill tavaly októberben jelentette be, hogy távozik a sorozatból, ezzel párhuzamosan megerősítették, hogy Hemsworth veszi át Geralt szerepét. Reméljük, hogy így jobban elfogadják majd a váltást a rajongók. Kiderül.

Ez is érdekes:

A Netflix megszűntette az alapcsomagot Kanadában – Ránk is ez vár?

×