A májusi késésnek köszönhetően összekutyult dátumok és időpontok után most jó úton haladunk, hogy utolérje magát a Riot Games, s így a League of Legends.

A májusi késésnek köszönhetően összekutyult dátumok és időpontok után most jó úton haladunk, hogy utolérje magát a Riot Games, s így a League of Legends. Bőven kellenek a buffok és nerfek, hiszen a jelenlegi metában bőven találni olyan bajnokokat, akik túlságosan is dominálnak. A League 13.13-as verziója június 28-án, szerdán érkezik.

Ami viszont érdekes, hogy a hírek szerint 3 héttel ki lesz tolva a 13.13-as ciklus ideje, így extrán hosszú ideig kell majd nyüstöljük az újításokat. (Hotfixekre és egyéb gyors megoldásokra, ha valami nagyon nagy baj lesz, természetesen számíthatunk majd.)

A Riot Games érdekes módon kezd bele a játék stabilizálásába, lényegében szanaszét vágják a jelenlegi metát és csupán csak ennek hátszelén 2 darab bajnokot erősítenek.

Annie, Aphelios, Ivern, Kindred, Neeko, Rek’Sai, Varus, Vi és Wukong június 28-tól mind gyengülésre számíthatnak, míg Lee Sin és Nidalee a szerencsés duó, akik pozitívan jöhetnek ki a helyzetben. A tárgyak esetében Stattik Shiv (nerf), az Essence Reaver, a Stormrazor és a Duskblade (kisebb átalakítások) módosul.

Továbbá még Rell az, aki módosításokat kap, de ezek olyan jellegű ráncfelvarrások, amikről nehezen lehet megmondani előre, hogy nerfként, vagy buffként fognak hatni a karakterre.

Ezt olvastad már?

Az árcsökkenés elkerülhetetlen – Így alakultak a videókártya árak 2023 júniusában

×