Egy cég bejelentette, hogy bárki számára megvásárolható lesz a Thermonator, a világ első lángszóróval rendelkező robotkutyája.

Szeretnék egy olyan házőrzőt, ami tud valami extrát is azon túl, hogy kedves és aranyos? A Throwflame nevű cég, ami kifejezetten a lángszórókra specializálódott, bejelentette, hogy egy olyan robotkutyát dob a piacra,

ami képes 30 méteres tűzcsóvát fújni!

A Throwflame a Twitteren mutatta be a Thermonator-t, a világ első lángszórós robotkutyáját. A Thermonator-t a Boston Dynmanic Unitree Go1 négylábú robotjának alapjára építették, ami a Boston Dynamic ikonikus robotkutyájának, a Spot-nak a kisebb és könnyebb változata. Fontos tudni, hogy a Boston Dynamics kifejezetten kéri, hogy a robotkutyáikat ne használhassák emberek bántalmazására, ezért a Throwflame nem fegyverként forgalmazza Thermonator-t.

 

A Thermonator egyébként 37 kilót nyom, és egy ARC lángszóróval rendelkezik, ami benzinnel, illetve benzin-dízel keverékkel működik. A robotkutya kb. 45 percig is képes tüzet lőni akár 9 méter magasra is. Bár most még nem lehet ilyet venni, de a vállalat hamarosan bárki számára elérhetővé teszi.

Egyelőre nincs hivatalosan bejelentett ár, de a Throwflame weboldalán feliratkozhatsz egy várólistára, hogy értesítést kapj, ha a Thermonator elérhetővé válik.

Ez is érdekes:

Ütős hónap! – Nagyszerű filmek és sorozatok jönnek a SkyShowtime-ra

×