Most már hivatalos, hogy az eredeti Warzone korszaka véget ért, ugyanis a kiadó megerősítette, hogy a Call of Duty: Warzone Caldera szeptemberben leáll.

Azt talán mindenki tudja, hogy a Call of Duty: Warzone 2.0 (amit nemrég Call of Duty: Warzone-ra neveztek át) megjelenését a rajongók nem fogadták nagy lelkesedéssel. A megjelenés óta rengeteg panasz érkezett nagyjából mindenre, a pályáktól kezdve a hibákon át a hangokig. Így sok játékos számára megnyugtató volt, hogy az eredeti Warzone még elérhető volt, legalábbis ami Calderát illeti. Ám ennek lassan vége.

„2023. szeptember 21-től a Call of Duty: Warzone Caldera leáll, mivel fejlesztőink a jövőbeli Call of Duty tartalmakra koncentrálnak, beleértve a jelenlegi Warzone free-to-play élményt” – jelentették be a fejlesztők a Call of Duty oldalán.

Ahogy az várható volt, a játékosok egyáltalán nem örülnek.

Nem csak a Redditen, de ahogy láttuk, a magyar Call of Duty csoportokban is sokan dühösek a hír miatt. Ahogy arról például a Video Gamer beszámolt, néhányan arra szólítják fel a közösséget, hogy bojkottálják az Activisiont.

  • „Egyáltalán nem törődnek velünk. Vegyél pár single játékot, próbálj ki néhány verekedős címet, de ne támogasd tovább az Activisiont” – írta egy rajongó.
  • „Calderával csak én és a haverjaim játszunk. Nem fogok a WZ2-vel játszani.” – írta nedimiedin.
  • „RIP a valaha volt legnagyszerűbb battle royale-nak! Ez is biztos az utolsó alkalom, hogy pénzt adok ennek a cégnek” – kommentálta campuscodi.
  • „Ezután soha többé nem adok a COD franchise-nak egy fillért sem. B***** meg!” – tette hozzá Comrade2k7.

Több Reddit bejegyzés arról árulkodik, hogy a játékosok egy része sorra elkezdte törölni a Call of Duty-t, annak ellenére, hogy az Activision mindent megtesz a frissítésekkel, hogy bevonzza őket. Egyesek persze mindezt csak sírásnak tartják. Te mit gondolsz?

Ha inkább szimulátoroznál:

Képzeld bele magad! A legjobb és legrealisztikusabb szimulátorok, amik csak léteznek

×