Valóban nagyon részletgazdag „játékélményt” kínál a „lábpóz-szimulátor”, ami már ingyen kipróbálható a Steamen.

Természetesen tudjuk, hogy a videojátékok nem csak a szórakozást szolgálhatják, hanem a való világ egyes részeinek és környezetének részletes szimulációjára is használhatók. Az utóbbi években egyre több szimulátort kaptunk, melyek közül akad olyan is, ami valóban a valóságot hivatott lemásolni. Az egy ilyen ilyen a SpaceEngine volt, ami valós adatokat használt a távoli bolygók és galaxisok szimulálásához. Most pedig már demo verzióban is elérhető a lábpózoló szimulátor, ami tényleg az, ami a neve.

Az Ige Olwen által fejlesztett Haele 3D Feet Poser Pro lábanatómiai referenciaként is használható, művészek számára” – olvasható a Steam leírásban.

 

Kétségtelenül az egyik legrészletesebb lábszimulátor, ami valaha készült. A játékosok itt lábakat helyezhetnek el a képen, különböző formában. Rengeteg beállítást érhetünk el, például módosíthatjuk a világítást, a hátteret, a pózokat, a lábkörmök színét, a bőrszínt és még sok mást. Annyira részletes, hogy a láb bizonyos részein, ahol a melanin esetleg nincs annyira jelen, mint más részeken, például a belső talp világosabb, mint a sarok.

Minden egyes lábmodell olyan aprólékosan van megalkotva, hogy láthatjuk a lábujjlenyomatokat is. Sőt, még azt is beállíthatod, hogy mennyire legyen ráncos egy lábfej, hogy még jobban szimuláld a modell korát. A Steamen egyébként korhatáros figyelmeztetést is kapott, ugyanis „meztelen lábak vannak a játékban”.

A játék június 26-án jelenik meg, de a demó már ingyen elérhető.

Ezt láttad?

Ismét megszavazták a világ 100 legjobb videojátékát – Itt a nyertes

 

×