A Black Mirror egyik epizódjából kiindulva valóban létrejött a Streamberry szolgáltatás, aminek segítségével „saját sorozatod” lehet.

Aki már látta a Black Mirror 6. évadának epizódjait, jól tudja, hogy a készítők hogyan mutatják be a Netflix streaming szolgáltatást az epizódokban. Az első részben például a főszereplő váratlanul felfedezi, hogy egy sorozat teljes mértékben róla szól, Joan is Awful címmel. Ahogy a címe is sugallja, nem épp pozitív a történet. Nos, ezen felbuzdulva most

létrejött a www.youareawful.com, ahol te magad is elkészítheted saját neveddel és képeddel egy sorozat borítóját.

Az oldalon nincs más dolgod, mint hogy beírod a neved, feltöltesz egy képet, az oldal pedig generál egy egyszerű Netflix-szerű felületet, ahol láthatod: milyen lenne a saját sorozatod bemutatóoldala. Természetes sorozat nincs, ez csupán egy kép, a neved után pedig mindig az „is awful” kifejezés lesz látható, utalva a Black Mirrorra.

Hogy mire jó ez az egész? Tulajdonképpen semmire, csupán egy poén. A képgenerátorba ugyanis bármilyen képet feltölthetünk, akár kedvenc videojáték-karakterünket is. Én például így nézek ki az oldalon:

Jöhetnek kommentben a saját képek!

Ezt láttad?

Jó hírrel indult a nap: nem csak egy film lesz a Ghost Of Tsushimából

 

×