A League of Legends 13.12-es ciklusában egy új bot duó kezdett el mászni a ranglétrán.

A League of Legends 13.12-es ciklusában egy új bot duó kezdett el mászni a ranglétrán.

A U.GG statisztikai oldal szerint Miss Fortune és Rell jelenleg a legjobb páros a játékban 57,73 százalékos győzelmi aránnyal Platinum fölött. A két bajnok közül az egyik a League harmadik, negyedik és ötödik legjobb duójában is helyet kapott, megszilárdítva pozícióját, mint a bot lane abszolút királynője a 13.12-es időszakban.

Miss Fortune a harmadik és ötödik legjobban teljesítő duó tagja jelenleg, Rakannal és Leonával karöltve. Míg Rell a negyedik legjobban teljesítő duó tagja boton Samiraval. Mindegyikük 55 százalék feletti győzelmi arányt fut felmutatni.

Ez a változás a rangsorban meglehetősen meglepő, az előző ciklusban a bot lane duó toplista sokkal változatosabb volt, a U.GG szerint az első ötben az egyetlen ismétlődő bajnok Milio és Lucian volt. Milio azonban kapott néhány jelentősebb nerfet a 13.12-es javításban, miközben Luciant átalakították – és úgy tűnik, ez nem vált a javukra.

Érdekes módon Rell a 13.12-es javításban szintén gyengítve lett, de a legtöbb változás inkább a jungler pozíciót érintette, támogatóként nem lett elgáncsolva. Még mindig rendkívül erős támogató, jelenleg a legmagasabb győzelmi arányt képviseli Platban és fölötte, 54,11 százalékos mutatókkal.

Ezt olvastad már?

Ők lehetnek az EA Sports FC új Hero és Icon kártyái

 

×