A Valve platformja rövid idő alatt több száz közelgő játékot mutat be, a Steam Next Fest keretében. Itt segítünk, hogy ne maradj le semmiről.

Nem csak az iskolai vakáció kezdődött el hétfőn, hanem a jó érzékkel ide időzített Steam Next Fest is, amelyen a Valve kiadó érkező játékok tömegéről rántja le a leplet. A nálunk Jövő Feszt néven futó esemény hétfő este hétig tart, addig gyakorlatilag folyamatosak lesznek az élő közvetítések, de a nagy bejelentésekről értesítést is kérhetsz ez idő alatt.

 

A fesztivál oldalán az éppen futó élő streamek alatt részletes közvetítési programot találsz: itt szépen sorba szedik cím szerint, hogy melyik játékba mikor nézhetsz bele, majd a kívánt címre kattintva képeket és előzetest találsz, telepítheted az ingyenes demót, hozzáadhatod a game-et a kívánságlistádhoz, vagy kérheted az emlékeztetőt az élő közvetítés kezdetéhez. Lentebb görgetve persze kategóriákra bontva is listázhatod a Steam Next Fest kínálatát.

Forrás: Neowiz Games

Az eddigi legtöbb érdeklődőt vonzó játék a Lies of P, hiszen egyszerre vezeti a Legtöbbet kívánságlistázott közelgő játékok, illetve a Napi aktív demójátékosok toplistáját is. A souls-like akció RPG-hez ugyanúgy jár az ingyenes demó, de közben az elővételi időszaka is elindult: 59,99 euróért (22.400 forint) vásárolhatod meg.

Ami azt illeti, érdemes a demók végtelen pörgetése mellett rajta tartani az ujjad a kívánságlista gombon is, hiszen, ha felveszel valamit a kedvenceid közé, a Steam időben értesít a game megjelenésének időpontjáról és részleteiről.

Ekkora demótenger után vajon élen marad-e ez a meglepetés favorit?

A Steam legkelendőbb játéka most ez az FPS, ami a kenyérpirítódon is elfut

 

×