Sok titkot tartogat a Season 4.

A Warzone, DMZ és Modern Warfare II negyedik közös szezonja startolt el múlt héten. A fejlesztők igyekeznek mindhárom mód rajongóit megajándékozni új helyszínekkel, fegyverekkel és fejlesztésekkel. Szerencsére a játékszerek tárháza megoszlik a három módban, így mindenki elégedetten várhatja ilyen szempontból a szezon első és a Reloaded frissítéseit.

Ezúttal három fegyvert fedett fel az Activision első körben. A daragép ISO 45-öt és az AR Tempus Razorbacket a Battle Pass segítségével oldhatjuk majd fel. A Tonfát pedig a jelenleg is zajló Assault on Vondel közösségi event keretein belül húzhatuk be. Az sem volt titok, hogy legalább még egy fegyver érkezik majd a Season 4 Reloaded frissítésével.

We might be getting a fifth dlc weapon this season, the weapon charms for dlc weapons always show the amount of dlc weapons for the season that they where introduced
by u/Lindeboombier in ModernWarfareII

Érkezhet egy ötödik, titkos fegyver is?

A Tonfa Mastery Weapon Charmján a szokásos jelölések mellett leolvashatunk egy 03/05 feliratot is. Minden egyes szezonban ez arra vonatkozott, hogy a hozzá tartozó fegyver hányadik volt a sorban az adott szezonban. A Tonfa a hármas számot viseli magán, ebben nincs is semmi meglepő. Az már egy fokkal érdekesebb, hogy ezt egy ötös szám követi. Úgy tűnik tehát, hogy ebben a szezonban a korábban bejelentett négy helyett öt fegyvert kaphatunk majd. Ennek kiléte azonban teljesen titkos, jelenleg az adatbányászok sem tudtak kézzelfogható információval szolgálni róla. A fájlok alapján a „MCX Spear, WA 2000, Scattato 2011, Vulcan-M, APC-9” lista valamelyik eleme debütálhat majd, de az sem lenne meglepő, ha még egy melee-vel bővülne a játék.

Titkos alagutat talált egy Warzone játékos Vondelen

 

×