A League of Legends játékosait feldühítette egy tárgy, most pedig azt követelik a fejlesztőktől, hogy a közeljövőben takarítsák el.

A League of Legends játékosait feldühítette egy tárgy, most pedig azt követelik a fejlesztőktől, hogy a közeljövőben takarítsák el.

Egy júniusi Reddit bejegyzés alatt a játékosok panaszkodni kezdtek a Duskbladere és annak egyedülálló passzívjára, amely megcélozhatatlanná és sebezhetetlenné teszi a bajnokokat, miután azok egy takedownt szereztek.

How many weeks of duskblade do we have to suffer through before riot realizes its anti-fun?
by u/Rolling-in-the-Meeps in leagueoflegends

„Ki az, aki úgy gondolta, hogy szükségünk van egy olyan tárgyra, ami Cleanse-el és még célozhatatlanná is tesz?!” – kérdezte a posztoló. „Hány hetet kell még szenvednünk a Duskblade miatt, míg a Riot rájön, hogy így nem fun a játék?

Sok játékos egyetértett a bejegyzés szerzőjével, de természetesen voltak olyanok is, akik mentették volna a helyzetet. Néhány felhasználó próbált pozitív maradni, rámutatva, hogy az esetleges nerfek biztosan masszív adatmennyiségen fognak alapulni, elvégre a passzív már vagy egy hónapja a játékban van. A rettenetesen erős effekt pedig muszáj, hogy nyomot hagyjon a statisztikákban. Emellett persze előfordultak olyan szélsőséges vélemények is, mint a „kivárhatatlan a nerf, inkább tűntessék el a játékból a tárgyat”.

Az aktuális passzív a Duskblade of Draktharrhoz május 17-én került a játékba a 13.10-es frissítéssel. Ez felváltotta az előzőt, amely lehetővé tette a játékosoknak, hogy 1,5 másodpercig láthatatlanokká váljanak a takedownok után. Na mondjuk ez is sokak szemében már túl OP effekt volt.

A League következő frissítése (a 13.13-as), várhatóan jövő szerdán, június 28-án fog megjelenni.

Ezt olvastad már?

Félelmetes, bejött a brazil trükk! – Az EA Sports szétosztotta a kompenzációt

×