Ismét összeült a bizottság.

A Warzone 2 Ranked megérkezésekor kifejezetten kevés tiltást élvezhettünk. Említésre méltó volt a Riot Shield, pár tárgy és jármű kikerülése, illetve néhány játékmechanikai változtatás. Fegyverkorlátozásokat nem is kaptunk, mely a Modern Warfare II szigorú szabályainak ismeretében kifejezetten nagy meglepetés volt. Arra azonban számítani lehetett, hogy a Béta időszak tapasztalatai alapján folyamatosan igazítják majd ezeket a fejlesztők.

A szerda 19:00 órakor megérkezett Season 4-es update után sokan várták, hogy a Treyarch ismét valamilyen bejelentéssel készül majd. Nem is kellett erre sokat várnunk, szombat este meg is érkezett a hivatalos, fejlesztői Tweet ezekről a változásokról.

Nézzük is, hogy mit nem lehet használni Warzone 2 Rankedben!

A Thermal Scope-ok után immáron konkrét fegyvereket és Ammo típusokat is tiltólistára emeltek a fejlesztők. Ezek listája a következő:

  • KV Broadside
  • Dragon’s Breath Ammo (Shotgun lőszer)
  • Explosive Ammo (Sniper lőszer)

Jelenleg a földön még esélyes, hogy megtalálhatjuk ezeket, hiszen a Treyarch úgy nyilatkozott, hogy a Ground Loothoz csak picit később nyúlnak. Fontos kiemelni, hogy ezeket a változtatásokat egy konkrét bizottság elemzi és hozza meg, így biztosan nyomos okuk volt a fejlesztőknek a lista bővítésére.

Crash is jön! – Ezek a Warzone és MW II csomagok érkeznek hamarosan

×