A Google egy új frissítés tervez, ami lehetővé teszi a Google Lens felhasználóinak, hogy egy egyszerű megnézzék, milyen állapotban van a bőrük.

Igen, itt a nyár, a jó idő, a napsütés, és egyre jobban kell vigyáznunk a bőrünkre is. A bőrbetegségek súlyos egészségügyi problémákat okozhatnak, amelyek sajnos gyakran diagnosztizálatlanok maradnak. Annak érdekében, hogy segítsen az embereknek a lehetséges bőrbetegségek azonosításában, a Google új frissítést vezet be a Google Lens alkalmazáshoz.

Bár a Google új frissítése közel sem lesz olyan pontos, mint egy szakképzett orvostól hivatalos diagnózisa, a Google reméli, hogy a Lens új frissítése elég információt tud majd adni ahhoz, hogy az ember tudja: orvoshoz kéne-e fordulni?

A Google egy blogbejegyzésben azt írja: a Lens új frissítése lehetővé teszi, hogy felfedjük a bőrbetegségeket.

A Google Lens azután, hogy lefotóztuk a bőrünket és feltöltöttük a Lens-be, egy rakás olyan képet mutat majd, ami hasonlít a mi bőrükhöz. Így össze tudjuk hasonlítani, hogy a mi bőrünk mennyire hasonlít egy ismert bőrbetegséghez. A funkció egyébként más testrészek esetében is működik, például egy dudor esetében az ajkakon, hajhullás vagy akár egy vonal a körmökön. Így mindenki rájöhet, hogy milyen típusú betegsége van, és hogy milyen orvost kéne felkeresni.

Hipochondereknek nagyon nem ajánljuk!

Ezt láttad?

Új játékosok a porondon – Itt a Squid Game 2. évadának első előzetese

 

×