Korszakváltás előtt állhatunk.

Múlt héten megérkezett a Warzone és Modern Warfare II negyedik közös szezonja. A Battle Royale mód elhagyta a kettes számozást, emellett rengeteg hibajavítást és változtatást is kaptak a játékosok. Szintén kiemelendő fejlesztés lehet az alap HP megnövelése, immáron 300 pontnyi életerővel rendelkezünk, ha teljesen felpáncélozzuk magunkat. Akkor sem lepődtünk meg, amikor a fejlesztők belengették az éppen aktuális nerfeket és buffokat.

A Cronen Squall megkapta a régóta járó extra gyengítést. JGOD éppen ezért már a hétvégén elemezni kezdte a jelenlegi erőviszonyokat. Nem csak a megérzéseire hagyatkozott, hanem bizony a fegyverek TTK és sebzés értékeit is figyelembe vette az ajánlása során.

Nézzük is, hogy mire érdemes lecserélnünk a Cronen Squallt!

A long range metában korszakváltás következhet be. A legnagyobb előretörésre a HCR 56-nak lehet esélye. A fegyver kiváló értékekkel rendelkezik minden tekintetben, miközben a visszarúgása barátságosabb a Cronen Squallhoz képest. A Warzone szakértő az alábbi kiegészítőket ajánlja a HCR 56 mellé, egy próbát mindenképp meg is érhet:

  • Muzzle: Harbinger D20 (+1.08, +0.48)
  • Barrel: FTAC Hornet 20″ Barrel (+0.34, -0.23)
  • Underbarrel: FTAC Ripper 56 ( +0.59, +0.30)
  • Ammunition: 5.56 High Velocity (-0.29, -4.06)
  • Optic: Aim Op-V4 (-0.58, +1.80)

Ezúttal Weapon Tuning értékeket is kaptunk, így a lehető legprecízebben illethesztjük be a fegyvert és az attachmenteket a saját loadoutunkba.

Crash is jön! – Ezek a Warzone és MW II csomagok érkeznek hamarosan

×