A fejlesztők ezúttal a fő kategóriákat bővítették.

A hét közepén elstartolt a Warzone és a Modern Warfare II negyedik közös szezonja. Mindkét cím kapott új helyszíneket, ahogy a fejlesztések és hibajavítások listája is kifejezetten kellemesnek mondható. Természetesen a Battle Pass is új skinekkel, Blueprintekkel vagy egyéb kozmetikai tárgyakkal ajándékozza meg a belépőt megvásárló játékosokat.

Szintén megmaradt az Activision azon szokása, hogy Battle Pass feloldáshoz kötik az új fegyvereket. Szerencsére ezeket ingyenesen is kifarmolhatóvá teszik, így nem kell aggódni a játék pay-2-win mivoltja miatt. Korábban inkább a kevésbé mainstream kategóriát erősítették az aktuális szezonok újoncai, ám ezúttal bizony a két fő kategória bővült egy-egy új játékszerrel.

Nézzük is, hogy miként érdemes felszerelnünk ezeket!

Az ISO 45 tipikus SMG karakterisztikát kapott, így leginkább a közelharcokban villoghat majd. Ellentétben a Tempus Razorbakkal, amely AR inkább közepes, esetleg nagy távolságokon erősítheti a játékosok loadoutját.

ISO 45

Tempus Razorbak

A javasolt kiegészítők listáját ezúttal is WarzoneLoadoutnak köszönhetjük. A szokásos attachment lista alatt a Weapon Tuning értékeket is megtalálhatjuk, hogy biztosan a kívánt eredményt érhesse el mindenki. Előfordulhat, hogy az elkövetkezendő hetekben módosulnak majd az ajánlások, hiszen igazán friss fegyverekről beszélhetünk. Könnyen lehet, hogy egy-egy kevésbé egyértelmű kombináció nagyobbat üthet a fentiekhez képest.

Dinamikus köd, exkluzív újdonságok – Ezt tudjuk a Warzone új pályájáról

×