Úgy tűnik, Nicolas Cage, Hollywood ügyeletes mániákusa nagyban beszáll a játékiparba. De mit csinált a Kojima Productions stúdiójában?

Alig hűlt ki a legutóbbi hír arról, hogy a színész megveti a lábát a gaming iparban, máris itt a következő szenzáció. Mint tudjuk, Nicolas Cage el fogja játszani Nicolas Cage-et a Nicolas Cage karaktert is felvonultató Dead by Nicolas Cage-ben Dead by Daylightban. Ehhez a Summer Games Festen magasztosan hozzáfűzte:

„szeretném, ha tudnátok, amikor a Nic Cage túlélő game-mel játszotok, hogy mi egyek vagyunk, hogy össze vagyunk olvadva”.

Mindig is volt abban valami nagyon röhejes, amikor valaki ennyire meg van győződve a saját maga rohadt nagy jelentőségéről, de videojáték karakterként még jól is állhat neki. A feleslegesen túlduzzadt egot még mindig sokan tévesztik össze a magabiztossággal, így még mindig kap melót. Most láthatóan éppen Hideo Kojimától – vette észre a PC Gamer.

 

A gaming mogul (talán rokonlelkek, mert Kojima épp’ mostanában készít podcastot és dokumentumfilmet arról, hogy mennyire zseniális) bevallottan régi rajongója a színésznek, akit a héten vendégül is látott a Kojima Productionsnél. A látogatásról készült képek annyira figyelemre méltóak, hogy az ember már-már azt hinné, deepfake az összes, de nem, Cage tényleg ott volt, és aligha csak egy kávéra ugrott be.

 

A sasszeműek észrevehetik azt is, hogy Kojima egy kitűzőt visel, amin kis Nicolas Cage vérrel borított arca látható, a Mandy című embert próbáló horrorból. A filmhez erős gyomor kell, de Kojima valószínűleg célzásnak szánta, hogy mire számíthatunk a színésztől a közös, egyelőre elég rejtélyes projektben. Ami

ugyanúgy lehet film is, mint videojáték,

hiszen a Kojima Productionsnek a Death Stranding 2 mellett számos folyamatban lévő projektje van, és saját filmstúdiót is alapítottak. Persze az sem kizárt, hogy épp’ a fentebb írt podcastban vendégszerepelt, de ennél azért komolyabb együttműködést sejtünk a háttérben. A legvalószínűbb az, hogy Cage a most készülő Death Stranding 2-ben cameozik egyet, hiszen Kojima előszeretettel szkennelteti be játékaiba a celeb barátait. Így jelent meg korábban a Death Strandingben a talkshow házigazda Conan O’Brien, a horror művész Junji Ito, a rendező Edgar Wright és Jordan Vogt-Roberts, a Remedy-s Sam Lake, valamint Geoff Keighley író-műsorvezető is.

Nicolas Cage felbukkanását a Summer Game Festen itt mutattuk meg videóval:

Kapkodod a fejed? Nem kell: itt a Summer Game Fest összes nagy bejelentése, röviden

 

×