A Warzone 2-ben végre bevezették az úgynevezett rejoin funkciót, amivel visszaléphetsz a meccsekbe, ha valamiért kifagyott vagy kilépett a játék.

Végre! A Warzone 2 4. szezonja hozott néhány régóta várt változtatást a battle royale-ba, az AI eltávolításától kezdve a játék TTK-jának növelésén keresztül, az alapéleterő növeléséig. Mindezek mellett a fejlesztők végre a rejoin funkciót is elhozták a Warzone 2-be.

Akit érdekel, hogyan lehet újra csatlakozni a meccsekbe, itt az útmutató. Így működik a rejoin.

A Warzone 2 rejoin funkciója a 4. szezonban jelenleg béta-verzióban érhető el, szóval nem mindig lesz majd tökéletes a dolog, erre készüljetek fel. A funkció azonban lehetővé teszi, a játék, a kliens összeomlását követően a kapcsolat megszakadásától számított négy percen belül újra visszaléphess egy meccsbe, amiben éppen benne voltál. Szóval ha kifagysz, vagy elmegy a net, 4 percen belül visszaléphetsz a meccsbe. Zsír, de vanna persze feltételek.

Ez a funkció a Warzone 2 Ranked módjában is elérhető, de ott csak egyszer lehet újra csatlakozni ugyanahhoz a meccshez. Ezt nem árt tudni.

Ahhoz, hogy visszaléphess egy meccsbe:

  • Legalább egy csapattársadnak életben kell lennie a meccsben. Ez a visszalépés funkció tehát SOLO-ben nem működik, csakis csapattárshoz léphetsz vissza.
  • Legalább 5 csapatnak még a meccsben kell lennie. Tehát nem léphetsz vissza mondjuk egy 2v2 végjátékba. Eléggé vissza lehetne élni a funkcióval, ha lehetne.

Azt is fontos megjegyezni, hogy ha a meccs alatt frissül a playlist, akkor rejoin funkció nem fog működni. Már jelenleg is van néhány ismert, ám apró vizuális probléma a funkcióval, amit a fejlesztők meg is osztottak:

Remélhetőleg ezeket a problémákat minél hamarabb orvosolni tudják, hogy a játékosok stresszmentesen használhassák ezt az új funkciót.

Ezt láttad?

Megvan, mikor lesz kapható a brutál olcsó RTX 4060

 

×