A Riot Games abból a szempontból kiváló munkát végez, hogy időről időre a korszerűtlen karaktereket megpróbálják az új standard szintjére hozni.

A Riot Games abból a szempontból kiváló munkát végez, hogy időről időre a korszerűtlen karaktereket megpróbálják az új standard szintjére hozni. Ez történt anno Nunuval, Sejuanival, Trundle-el, valamint nemrég egy lazább vizuális frissítést kapott Ahri is. Az előbb említett karakterek esetében sokszor képességmódosítások is történtek, Ahri viszont tényleg „csak” egy korszerűsítő frissítésen esett át. Új animációk, új effektek, minimális kitmódosítás.

A helyzet viszont az, hogy összességében ezek a változtatások csak és kizárólag az alap karaktermodellt érintik, valamint az egyszerűbb skineket. Ha egy hősnek már van Legendary skinje, azt a Riot Games nem alakítja át.

I just bought the Star Guardian Ahri skin and realized it is worse than her new base animation
by u/JuniorSousaAgnelo in leagueoflegends

 

Pontosan erre jött rá egy Reddit felhasználó, aki nagyon megszerette Ahrit az elmúlt időszakban, ezért úgy döntött, hogy beruház a Legendary Star Guardian variánsra. Ám a vásárlás után jött csak rá, hogy a legfullosabbnak számító kiadás jelenleg nincsen egy szinten az alap modell részletességével. Az új Ahrinak több apróbb animációja is van, ami élőbbé teszi a hőst, a Legendary ennek fényében sokkal „sterilebbnek” hat.

Elkezdődött hát egy párbeszéd a fórumon ennek kapcsán, hogy mennyire jó döntés a fejlesztőktől, hogy a Base Model mellett a Legendary skint a korábbi stádiumban hagyják. Véleményem szerint, ha már prémium tartalmakról van szó, elférne ezeken is egy kis alakítás, elvégre mélyen a pénztárcánk aljára kell nézzünk, ha meg akarjuk magunknak vásárolni őket. Az pedig elég kínos, ha az ingyenes verzió részletesebb és kidolgozottabb, mint a drága, prémium tartalom.

Ti mit gondoltok?

10 zseniális mellékküldetés, amit halálos bűn kihagyni

×