Több újdonságot is hoz a hetedik epizód.

A Valorant fejlesztői folyamatosan csöpögtetik az információkat a soron következő szezonról. Tudjuk, hogy érkezik egy Team DeathMatch-re hajazó mód, ahogy arra is nagy tétben fogadhatunk, hogy új ügynökkel is bővül a felhozatal. Úgy tűnik azonban, hogy ennél sokkal komolyabb változásokat is várhatunk a hetedik epizódban. A Riot Games pár nappal ezelőtt az egyikkel kapcsolatban már el is árult néhány dolgot.

Átalakul a fejlődési rendszer – Érkeznek a Kingdom Creditek!

A Kingdom Credit a következő epizód nagy újítása lesz:

  • Kingdom Crediteket kapunk a meccseink során teljesített körökért, napi/heti küldetésekért, de még a napi bónusz mellé is ad néhányat a Riot Games.
  • Ezek segítségével oldhatjuk fel a frissen érkező ügynököket vagy a régieket, ha még nem tettük volna meg. Mindent ügynök érkezésekor egy mini esemény veszi majd kezdetét, mely segíti a játékosokat a cél elérésében. Természetesen továbbra is feloldhatóak az ügynökök VP pontok vásárlásával, ahogy nagy eséllyel az Xboxos Game Pass automatikus feloldás is megmarad.
  • Érkezik egy Accessories Store nevű felület, ahol korábbi Battle Passok kozmetikai tárgyait vásárolhatjuk meg Kingdom Creditekért. Ez Player Cardokat, Title-öket, Gun Buddy-kat és Sprayeket foglal majd magában. Nagy eséllyel fegyverskinek és melee skinek nem térnek majd vissza.

Úgy tűnik, hogy a Valorant fejlesztői még csak most kezdenek igazán belelendülni az újdonságok bemutatásába, kíváncsian várjuk mit tartogat még az új epizód.

Megszólaltak a Valorant fejlesztői – Ezért maradt el a Night Market

 

×