Szerda este rajtol az új szezon.

Most már tényleg csak pár óra választ el minket a Warzone és a Modern Warfare II következő szezonjától. A fejlesztők múlt héten ismertették az újdonságok listáját. Új pályával bővül a Battle Royale mód, de a multiplayer rajongók is kapnak új helyszíneket. Ezúttal sem maradunk új fegyverek és tárgyak nélkül, ahogy bizony a Battle Pass felhozatal is bővelkedik jobbnál jobb skinekben. A fejlesztők néhányat be is mutattak ezek közül, köztük Operator és fegyverkinézetekkel, de a belépőből kifarmolható két új játékszert sem takargatták.

Nézzük is, hogy milyen skineket hoz az új Battle Pass!

Jól látható a fenti, kiemelt skineket tartalmazó képen, hogy a korábbi Operatorok sem maradnak skinek nélkül, ahogy a frissen bekerülő Nikto is kap egy Tier 100-as variánst. A meglévő fegyverekhez pazar Blueprintek érkeznek, mint például a No Tomorrow, az Uninvited Guest vagy épp a The Swarm. Az új játékszerek pedig a következőek lesznek:

  • Tempus Razorback néven kapunk egy AR-t
  • ISO 45 néven pedig egy SMG bővíti majd a játékot

Mindkét fegyvert az ingyenes belépővel rendelkezők is megszerezhetik, így nem kell kellemetlen, Pay-To-Win szituációktól félnünk. A Blackcell előfizetőknek sem kell aggódniuk, nagy eséllyel a Season 4-ben is kitesz magáért a designer csapat, az aktuális szezonban is ütős exkluzívokat gyűjthettek be a fizetős csomagra váltó játékosok. Ezen kívül túl nagy meglepetést nem okoz a Battle Pass, a szokásos összetételű felhozatalra számíthatunk.

VONDEL GALÉRIA: Ideje közelebbről is megismerkednünk az új Warzone pályával

×