A hétvégén megpillanthattuk az első Counter-Strike 2 kitiltást.

A Valve közel két hónapnyi kihagyás után június elején ismét Counter-Strike 2 frissítésekkel jelentkezett. Átdolgozták a játék buy menüjét, de loadoutokkal is bővült az FPS cím. Dust 2 helyett immáron Mirage kicsit felújított változatán eshetnek egymásnak a játékosok. Az újdonságokat az >alábbi< linkre kattintva részletesebben is megismerheted.

Szintén kiemelendő változtatásként szerepelt a patch notesban a kicsit felturbózott csalásvédelem. A VAC mostantól akár meccsek közben is lecsaphat, majd azonnal félbe is szakítja az adott mérkőzést. Sokan úgy gondolták, hogy a második hullám ellenére is meglehetősen kevéske játékosszámnak köszönhetően nem sok kitiltásra számíthatnak, ám úgy tűnik, hogy nem is tévedhettek volna nagyobbat.

Már a hétvégén lecsapott a CS2 védelme!

A klippet DiogoTheRealnek köszönhetjük, vasárnap hajnalban publikálta Twitteren. Világosan látható, hogy a chaten megjelenő, kitiltást jelző kiírás után bizony valóban megszakította a VAC Live a meccset. Egy hatalmas, piros üzenettel jelezte a játékosok felé, hogy valaki a szerveren nem túl legális módon akart jobb lenni másoknál.

Remélhetőleg a fenti funkción kívül a védelem maga is erősödött a háttérben, hogy legyen is értelme a valós idejű kitiltásoknak. Mindenesetre kifejezetten szomorú, hogy a játékosok túlnyomó többsége még be sem juthatott, miközben valaki már csalásra adta a fejét az új játékmotor alatt.

Ez az igazi Chicken Dinner! – CS2-ben már grillezhetjük is a csirkéket

 

×