Egy igazán furcsa új indie horrorjáték készül, amiben a hőn szeretett Micimackó szerepel, csak kicsit más formában.

Úgy tűnik, nem volt elég a Micimackó horrorfilm, egy játék is készül a torz csacsi öreg medvével. Nemrég Twice Different nevű ausztrál indie stúdió jelentett be egy bizarr fejlesztést, ami a Winnie’s Hole címet kapta. Amióta Micimackó 2022-ben jogilag közkinccsé vált, azóta az indie alkotók furcsa és félelmetes projektekkel rukkoltak elő, amikben a közkedvelt mézes-mázos sárga medve szerepel. Éppen tavaly készült el az élőszereplős horror, a Winnie the Pooh: Blood and Honey. A Micimackó-mánia azonban nem csak a mozivásznon ütötte fel a fejét. Már korábban bejelentették a Hundred Acre Wood (A százholdas pagony) nevű fps túlélő horrorjátékot is, amelyben a játékosok Micimackóval szemben próbálnak majd túlélni az erdőben.

Most egy újabb horror csatlakozik ehhez a furcsa Micimackó reneszánszhoz. A Twice Different a Twitteren jelentette be, hogy új játékot készít Winnie’s Hole címmel. Ebben a játékosok egy Micimackóban lévő vírust irányítanak majd, amely egy Resident Evil-szerű, ocsmány szörnyeteggé változtatja őt, végtagokat, szemeket és szájakat növesztve gonosz testéből.

 

A bejelentéshez egy rövid trailert is kaptunk, ami bemutatja a cím gyönyörű 2D-s stílusát, valamint a Winnie’s Hole játékmenet egy részét. A Twice Different előző játékához, a Ring of Painhez hasonlóan a Winnie’s Hole is egy turn-based roguelike kaland, amelyben a játékosok Tetris-stílusú blokkokkal bővítik a Micimackó testében növekvő vírust, mutációkat fejlesztve.

A Winnie’s Hole 2023-ban érkezik PC-re.

Ezt láttad már?

Ilyen lenne a felhőkarcolókkal teli Budapest – legalábbis az AI szerint

 

×