Jól olvasod a többesszámot: nem csak egy DLC-n munkálkodnak a fejlesztők, miközben lassan elkészülnek az első évaddal is.

A korai hozzáféréssel rendelkezők június 1-je óta tolják a Diablo IV-et, és elképesztően jó értékelések látnak napvilágot tőlük. A napokban mindenki más is nekiláthat a kalandoknak, így a Blizzard elérkezettnek látta az időt néhány fontos bejelentésre.

A játékkal hosszú évekre tervezhetnek,

mert Rod Fergusson, a Diablo IV-en dolgozó topmenedzser elárulta: nem csak a különböző javításokon és patcheken, valamint a kasztok közötti egyensúly finomításán dolgoznak, hanem azon is, hogy készüljenek a játék nagyszabású kiegészítői.

Forrás: Blizzard

Fergusson a Kinda Funny podcast vendégeként beszélt a tervekről – szúrta ki a GameStar. Nem elég, hogy az alapjátékba is brutális mennyiségű tartalom került és lassan elkészül az első évad (miközben belekezdtek a második munkálataiba), már gőzerővel megy a munka az első kiegészítő csomagon, illetve belekezdtek a második DLC készítésébe. Köszi az infót: most már biztos, hogy rövid időn belül nem is egy, hanem két nagy bővítmény készül a játékhoz!

És még valami:

Diablo IV támogatás és több hibajavítás – Ezért érdemes frissíteni az Nvidia drivert

 

×