Sokat kellett rá várni, de cserébe nem egy, hanem rögtön két streaming szolgáltatásból is megnézhetjük 2022 legsikeresebb mozifilmjét.

A Disney a megszokottnál is jóval többet várt James Cameron újabb sikerfilmjének, az Avatar: A víz útjának streaminges premierjével, hiszen a korábban prognosztizált, a Marvel filmeknél bevett 90 napos időtáv helyett több mint fél évvel a bemutatása után rakja fel a Disney+, illetve meglepő módon az HBO Max kínálatába.

Szerencsére azonban a várakozásnak most vége, ugyanis napokon belül, egészen pontosan június 7-én szerdán már otthon is ellátogathatunk a na’viknak otthont adó Pandora újabb csodás helyeire-tájaira.

A héten egyébként a Királynőcsinálók, illetve a Flamin’ Hot: Egy pikáns sikertörténet című filmekkel bővül a Disney+ (utóbbi 8-án), olyan sorozatok újabb epizódjai mellett, mint a The Great North, A verseny és a The Kardashians, míg az HBO Max 20 újdonsággal készül ez előfizetőinek júniusban.

A Disney egyébként meglehetősen jól időzítette az Avatar-filmsorozat második részét, hiszen az elmúlt néhány nap során – költségracionalizálás miatt – több mint 100 filmet és sorozatot (vegyesen) távolítottak el a szolgáltatás kínálatából, melyeket még ebben az évben sok más tartalom is követhet. Ez azt is jelenti, hogy a Disney+-nak egyre égetőbb szüksége lesz az olyan hívogató néznivalóknak, mint amilyen az Avatar 2, ami előreláthatólag a kiemelkedő mozis siker után kisképernyőn is nézettségi rekordokat dönthet.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Visszatér a Black Mirror és a Vaják! – Itt az összes film és sorozat, ami júniusban jön a Netflixre

 

×