Hatalmas hír a Call of Duty rajongók számára, hogy az Activision kioffolta az egyik legnagyobb csalásgyárat.

Tudjuk nagyon jól, hogy sokan csalódtak már az Activisionben, főleg amiatt, hogy a kiadó nem kezeli hatékonyan a csalók helyzetét a Call of Duty játékokban. Mivel szinte napi szinten lehet valamilyen csalót látni, megértjük azokat, akik úgy érzik: nem tesznek a fejlesztők semmit ez ellen. Nos, úgy tűnik, hogy ez nem teljesen igaz. Az Activision ugyanis friss hírek szerint leállított egy csalásszoftver-készítő csapatot. Ez persze nem oldja meg a csalásproblémát végérvényesen, de hatalmas lépés.

Az Activision leállásra kényszerítette a Mobius csaláskészítőt.

Nemrég valaki a Redditre tett ki egy képet, ami megerősíti, hogy az Activision jóvoltából a Mobius szépen bezárja kapuit. Úgy tűnik, hogy a csaláskészítők eleget tesz a kiadó felszólításának, amit valószínűleg jól is tesznek, ha nem akarnak pert a nyakukba. Sokan persze nem örültek a hírnek, feltehetően azok, akik imádnak csalni a játékokban. Őket sajnáljuk. Jah, nem, mégsem!

Mobius, one of the largest cheat provider for MW2, just got hit. W Activision, for once.
by u/texzone in ModernWarfareII

 

Persze nem ez az egyetlen eset, hogy a játékstúdiók keményen fellépnek a csalókkal szemben. Nemrég egy Destiny 2 cheat-gyáros vesztett pert a Bungie-val szemben, ami miatt milliókkal tartozik a stúdiónak. Az Activision ezzel szemben először lehetőséget ad arra a csaláskészítőknek, hogy egyszerűen abbahagyják a csalások értékesítését. Úgy tűnik, egyes csapatok hallgatnak a szép szóra.

Bár a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Warzone 2 már túl van az életciklus felén, még mindig nem késő megtisztítani a játékot. Még ha az Infinity Ward nem is tudja teljesen kiirtani a csalókat most, a csalószolgáltatóktól való megszabadulás nagyszerű lépés a 2023-as Call of Duty számára. Ha a játék megjelenésekor már nem lesznek olyan csapatok, akik csalásokat adnak el, akkor nem lesz könnyű dolga a cheatereknek. A kevesebb csaló híre mindig jó dolog egy játék esetében, nem? Reménykedjünk!

Ezt láttad már?

Elfogadnád? – Ebben a városban középiskoláig nem lehet okostelefonod

 

×