A Blizzard már dolgozik annak a problémának a megoldásán, ami jelenleg a PlayStation 5 játékosok életét keseríti.

Az elmúlt órákban jelent meg a Diablo IV, így nem is kétséges, hogy a világ minden táján elkezdtek játszani. Arra számítani lehetett, hogy a szerverrel lesznek problémák, de talán arra kevesen, hogy a játék nem ismeri el, hogy megvetted azt. Főként a konzolos, illetve a PlayStation 5 játékosok találkozhattak az „Unable to find a valid license for Diablo IV” hibaüzenettel a játék indításakor. A játék tehát néha nem igazán ismeri el, hogy megvetted azt.

A probléma eléggé elterjedt, a Blizzard pedig már dolgozik a probléma megoldásán.

Az internet most ezzel a hibaüzenettel van tele, és úgy tűnik, nem csak a PlayStation játékosokat érinti, állítólag néhány Xbox játékossal is előfordult. PS-en azonban gyakoribbnak tűnik. A Blizzard elismerte a problémát, dolgoznak a megoldáson.

A csapat már vizsgálja a problémát, amint több információval rendelkezünk, megosztjuk azt” – írják a Twitteren.

 

Sajnos egyelőre úgy tűnik, hogy ameddig ki nem javítják a problémát, addig nincs semmilyen trükk a megoldására. Elvileg sem az újratelepítés, sem a játék újbóli megvásárlása sem segít. Reméljük, hogy a Blizzard mihamarabb kijavítja a hibát, ugyanis most sok konzolos játékos marad ki az élményből, annak ellenére, hogy megvették a játékot.

Nálad is előfordult?

Ezt láttad?

Hiába a Kókuszcsoport és a TheVR sikere, a magyar Twitch májusban is halad tovább a lejtőn

 

×