Az év legfelkapottabb sorozatának következő felvonását úgy várják a fanok, hogy holnap is későn jönne. Végre kiszivárgott róla valami.

Az egyik főszereplő jóvoltából spoilermentes adalékot kaptunk a nagy sikerű HBO-sorozat folytatásáról. Annyit már eddig is sejthettünk a 2. évadról, hogy az a Naughty Dog játékának második részét dolgozza fel. Ez persze nem jelenti azt, hogy aki kijátszotta a The Last of Us II-t, már mindent látott, amivel a filmesek készülnek, hiszen

az első felvonás is jócskán tartalmazott meglepetéseket.

A visszaszámlálás hivatalosan megkezdődött, hiszen nemrég kiderült, hogy az HBO produkciójában készülő The Last of Us második évadja a forgatókönyvíró sztrájk miatt az eredeti tervekhez képest csúszik, ráadásul nem csak az írása áll; a lehetséges szereplők meghallgatását is elnapolták. Jelenleg úgy áll a dolog, hogy 2025-ben kerül adásba, szóval addig nem árt majd egyszer-kétszer újranézni az első szezont.

Forrás: HBO

Tudjuk továbbá, hogy a második évadhoz tényleg a második játékot adaptálják, de készülni fog belőle egy harmadik évad is. A sorozat ezen túli jövője egyelőre ismeretlen, de Bella Ramsey ízelítőül elmondta a Vanity Fairnek, hogy mire lehet számítani a hosszas várakozás után érkező folytatásban.

„Sötétebb lesz. Igazából a bosszúról szól, és tovább fejtegeti az első évad témáját, a feltétel nélküli szeretet veszélyeit.”

Hozzátette: a forgatás várhatóan az idei év végén kezdődik, szóval lehet rá számítani, hogy hamarosan több infót kapunk a történet harmadik leglényegesebb karakterének, Abby-nek a castingjáról is.

Bella beszélt a Pedro Pascalhoz fűződő viszonyáról is, azt kutatva, hogy a színész vajon nem bánja-e a rá osztott apáskodó szerepet, amit akkor is folytatnak, ha éppen nem forognak a kamerák. „Erre nagyon is rájátszottam az elején, de most már aggódom, hogy túl messzire mentem. Nem tudom, hogy még mindig szereti-e; meg kell kérdeznem tőle.”

Nem csak újranézéssel, mobilos játékokkal is átélheted a TLoU hangulatot:

Zsebre vágnád a The Last of Us élményt? Ezek a mobilos címek a legjobb hasonló játékok

 

×