Látványos előzetes próbál meggyőzni, hogy az Oscar-díjas pofozkodásáról elhíresült filmsztár játéka jó lesz neked. És tényleg.

Ha nem is ér fel egy határozott tockossal, mindenképpen meglepetés, hogy milyen játékhoz adta a nevét Will Smith. Az egyik legismertebb világsztár a PUBG Mobile-t is gyártó Lightspeed Studios-hoz szegődött el, hogy együtt készítsenek

egy nyílt világú túlélő shootert, mobilra.

A PC Gamer szerint nagy kérdés, hogy az Oscar-díjas Will Smith, akinek világszerte kb. 9 milliárd dollárt hoztak a filmjei, miért találta okos ötletnek, hogy ilyen game-hez adja a nevét és arcát. Egy Fortnite-skint leszámítva ez a színész első videojátékos alakítása, ami azért meglepő, mert az A-listás sztárok egy ingyenes mobiljátéknál jóval magasabb ligában szoktak megjelenni – lsd. Keanu Reeves és a Cyberpunk 2077, vagy Liam Neeson és a Fallout 3, illetve egy csomó más arc, akik a Call of Duty sorozat színvonalát emelték. Itt ugyanakkor az az érzésünk, hogy az Undawn inkább Smith hátán mászna fel a világhírig, és semmit nem tesz hozzá a sztár nimbuszához. De ne írjuk le előre – mi van, ha legalább műfajújító remekműről van szó?

 

Az Undawn projektről először 2019 táján lehetett hallani, akkor még Dawn Awakening címmel, de lassan itt a premier ideje is: a játékot be lehet szerezni mobilra, illetve Steamről PC-re, 2023. június 15-től tök ingyen. Sok-sok alkalmazáson belüli vásárlásra tippelünk, ha ki akarják termelni Will Smith gázsiját.

A pasas a közösségi médiában is elég szépen kaszál:

Mennyi?! Egy poszton is vagyonokat keresnek a legjobb TikTokerek – itt a top 10!

 

×