Amikor bejelentették az Arcane megjelenését, minden League of Legends rajongó arca derűsre váltott.

Amikor bejelentették az Arcane megjelenését, minden League of Legends rajongó arca derűsre váltott. Aztán jöttek a kétkedő fórumbejegyzések, az adaptációktól való félelem, na meg az, hogy a mainstream elnyomja majd az egyébként szubkultúrának imponáló anyagot. Aztán némi várakozás után befutott az Arcane első évada a Netflixre és szabályosan megőrült érte a világ. Így van, nem csupán a „lolosok” szabadultak rá az animációs sorozatra, hanem szinte mindenki. Még a magyar toplistát is napokon keresztül vezette a sorozat.

Nem volt hát mese, bejelentették a második évadot, a kezdeti örömből pedig ismét szorongás lett, ám immáron nem a végtermék minősége miatt, hanem azért, mert még csak épphogy elkezdték készíteni azt. Sőt mi több, a Riot Games elnöke ezt a fájdalmat nem olyan rég tovább tetézte.

„Még nincs kész a teljes szezon, és ennek leginkább két oka van. A közönség minőségi munkát szeretne látni, ahhoz pedig idő kell, és így nem szeretnénk sürgetni a srácokat. Erre azt mondanám, hogy ez egy elég jó ok. A kevésbé jó ok, hogy őszintén…nem gondoltuk volna, hogy az első évad ekkora siker lesz. Ha sejtettük volna, akkor jóval korábban kezdjük el a második évad gyártását, de megvártuk a reakciókat, és most ezért bizony idővel fizetünk.”

Vannak tehát már kész részek az Arcane második évadából, viszont a folyamat nem halad olyan gyorsan, mint azt a rajongók szeretnék. Nicolo Laurent belátta, nem voltak elég magabiztosak és csak a hype után ébredtek rá, hogy amit csináltak, azt tényleg imádják az emberek és szomjazzák a folytatást. Épp ezért túl későn kezdtek bele a munkálatokba, így pedig azóta is duzzad a hiátus az első és a második évad között.

Ami biztos, hogy idén nem kerül fel a Netflixre az új évad…!

Ezek a Warzone 2.0 legjobb SMG fegyverei a Reloaded után – Íme a daragépek listája

 

×