Sikerült rájönni az egyik problémára.

Ahogy az eredeti Warzone kliens, úgy az új Warzone 2 sem sikerült hibátlanra. Ekkora volumenű játéknál ez nem is meglepő, ám az elmúlt hónapok során a bugok száma egyre csak gyarapodik. A szokásos, in-game hibajelenségek mellett a szerverek teljesítménye sem mondható stabilnak, az utóbbi napokban pedig komplett kifagyásokról, el nem induló meccsekről számoltak be a játékosok.

Nem is olyan rég pedig a World Series of Warzone kvalifikációit kellett félbeszakítani a folyamatosan crashelő felhasználók visszajelzései miatt. Szerda éjszaka a Massive Resurgence meccsek indításával is voltak problémák, a fejlesztők viszonylag gyorsan reagáltak is erre a bugra. Úgy tűnik azonban, hogy a Warzone 2 Ranked módja sem ússza meg a hibajelenségeket.

A Black Site teljesen kifagyasztja a gépeket?!

A FaZe Swagg ügyeletes Warzone 2 tartalomgyártója és Aydan is arról számolt be, hogy komoly probléma van a játék egyik alap mechanikájával. A Black Site-ok a Strongholdok „továbbfejlesztett” változatai, ahol egész komoly AI ellenállásra kell felkészülnünk. Ha a Downtown POI közelében található Black Site-ot tisztázza valamelyik csapat vagy játékos, akkor tulajdonképpen a teljes lobby kifagyhat. Ez bizony gamebreaking hibának minősíthető, remélhetőleg órákon belül reagálnak és javítják a hibát a fejlesztők, hiszen gyakorlatilag játékosok ezreinek meccsét teszik tönkre az ilyen jellegű problémák.

Így nem maradsz le semmiről – Ezek a Warzone 2 ajánlott hangbeállításai

×