A fejlesztők kifejezetten ügyelnek a visszajelzésekre.

Ahogy korábban már megemlítettük, kifejezetten izgalmas időszak áll a Valorant előtt. Jelenleg a PBE tesztszerveren sem találkozhatunk új verzióval, ám a Riot Games nem tétlenkedik. A játékmotor frissítésen esik keresztül az elkövetkezendő hetekben, melyet már javában reszelgetnek is a cég fejlesztői. Ezen kívül a Collection felület és a Spray menü is átalakulhat június elején.

A játékosok azonban meglepődve vették észre, hogy szombat hajnalban egy új frissítést kapott a Valorant tesztszervere. Sokáig nem is lehetett tudni pontosan, hogy mit tartalmaz a javítócsomag. Az adatbányászok sem találtak semmi említésre méltót a fájlokban kutakodva. Nem tartalmazott sem új skineket, sem változtatásokat a 6.10-re keresztelt verzió.

Búcsút mondhatunk a kifagyásoknak?

Hiába, hogy lassan 3 éve velünk van az 1.0-ás Valorant, sajnos továbbra is vannak olyan hibajelenségek, mely megnehezítik a játékosok életét. Nincs is annál rosszabb, mint amikor a meccs végén a menü helyett egyből a Windows asztalára dob ki minket a Valorant. Az utóbbi időszakban kifejezetten sok ilyen panasz érkezett a játékosoktól. Szerencsére a Riot Games szakembereit sem kellett félteni, úgy tűnik, hogy megoldást találtak a fenti, kifagyásokat okozó hibára. Ennek a javításnak a tesztelését kérik a PBE felhasználóktól. Nagy eséllyel jövő hét elején meg is kaphatjuk az éles ágra a hotfixet, hogy aztán június elejére minden klappoljon a frissített játékmotor és az új funkciók érkezésére.

Borító: YT

Még a játékmotor is megújul – Igazán izgalmas Valorant frissítések érkeznek

 

×