A Riot Games alaposan betárazott.

A Riot Games jó ideje két hullámban oldja meg a Valorant frissítéseit. Az előzetes változat felkerül a játék egyelőre csak NA régióban elérhető PBE tesztszervereire. Ezt egy körülbelül egy, másfél hétig tartó tesztelési fázis követi, majd jöhet is az éles implementálás. Ennek köszönhetően értesülhetünk előre az ügynökváltozásokról vagy épp tudhatjuk meg a következő Battle Pass tartalmát, az érkező skineket.

Az utóbbi időben pár nappal a publikus megjelenés előtt tesztelhetik a szerencsések az új ügynököket és pályákat is. A játékosok azonban kiszúrták az elmúlt napokban, hogy gyanúsan üres a PBE tesztszerver menetrendje, mely általában valamilyen nagyobb jelentőségű javítócsomag előtt szokott csak előfordulni. Szerencsére a Riot Games ismét nyitottan állt a dolgokhoz, a hétvégén el is árulták, hogy miért alakult ez így.

Izgalmas frissítések állnak előttünk!

A játék soron következő verziója, a v6.09 egy belsős build lesz. Nem véletlenül, hiszen a játékmotor is némi ráncfelvarráson esik át. Valorant esetében ez Unreal Engine 4-en belüli ugrást jelent, nem kell Unreal Engine 5 váltást vizionálni magunk előtt. Ez azonban alapos tesztelést és stabilizálást is megkíván, ezért nem kerül fel még tesztszerverre sem, hisz ezúttal a Riot programozói végzik a munkát teljes mértékben. A Valorant 6.10 pedig május 23-án debütál, nagy eséllyel a motor frissítéseivel, illetve egy megújult Spray és Collection menüvel.

Borító: YouTube

A közösség kedvencei? – Ezekkel a skinekkel támad a Valorant Give It Back Bundle 4

 

×