Hamarosan visszatérnek a legnépszerűbb választások a Store-ba.

Nem titok, hogy a Riot Games minden második, harmadik hétre készül valamilyen Valorant csomaggal. Ezek kidolgozottsága, „minősége” és árcédulája eltérő, ám folyamatosan ontja műveit a cég designer műhelye. Az elmúlt évek során voltak olyan csomagok melyek kiemelt figyelmet kaptak, míg más skineket viszonylag ritkán láthatunk a Valorant meccseinken.

A fejlesztők minden évben jelentkeznek egy „Run it Back” nevet viselő csomaggal. Ezekben közösségkedvenc fegyverek térnek vissza, hogy egy csomagban, kedvezményesebb áron vásárolhassák meg ezeket a játékosok. Az elmúlt években arra is volt példa, hogy szavazás útján lehetett eldönteni a felhozatalt. Úgy tűnik, hogy ezúttal erre nem lesz lehetőség, hiszen a csomag már teljesen kész állapotában pihen a szervereken.

Ezeket a skineket tartalmazza majd a Run It Back negyedik felvonása!

ValorLeaks a tegnapi Valorant frissítést követően bukkant a fájlokban a borítóképre, így nem is kérdéses, hogy milyen felhozatallal érkezik a csomag. Késre ezúttal sem kell számítani, úgy tűnik, hogy ott a Store szerencséjében kell bíznunk. Az alábbi skineket tartalmazza a Bundle:

  • Sovereign Marshal
  • Cryostasis Operator
  • Reaver Phantom
  • Neptune Guardian
  • Origin Frenzy

A Bundle árazása nem ismert, ha az előző évekből indulunk ki akkor 5,945 VP környékén alakulhat a végső összeg, ám a megjelenésig ezt érdemes súlyának megfelelően kezelni.

Shorty változás, méregdrága skinek és új Battle Pass – Íme a Valorant v6.08

 

×